Od kolejnego dnia do bhcg.Liczysz dzień transferu czy od kolejnego dnia zaliczasz dni do bhcg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kolejnego dnia do bhcg.Liczysz dzień transferu czy od kolejnego dnia zaliczasz dni do bhcg?
jeszcze kurczę za wcześnie na ciążowe, może za jakieś dwa tygodnie, ale nie prędzej...A nie .możesz iść już na l4 ciążowe może nie warto ta praca ryzykować

No mi też narazie zwykłe wypisal, powiedział ze ciążowe po wizycie serduszkowejjeszcze kurczę za wcześnie na ciążowe, może za jakieś dwa tygodnie, ale nie prędzej...![]()
mi od razu dał ciążowe, ale to ze względu na te torbiele na jajnikach - nie jest to komfortowa sytuacja jak się w 5 tygodniu musi już poinformować pracodawcę... wolałabym poczekać, ale co...powiedział, że musi dać kod ciąży, ja w zdenerwowana tymi torbielami do wieczora czekałam, żeby do pracy dać znać bo nie wiedziałam jak to powiedzieć...No mi też narazie zwykłe wypisal, powiedział ze ciążowe po wizycie serduszkowej
Wiem ze w pracy roznie bywa, ale masz moze mozliwosc urwania sie dzisiaj wczesniej? Pytam, bo w drugiej czesci dnia ma byc jeszcze gorzej. Badz ostrozna Kochana, ze skokami cisnienia nie ma zartow [emoji45] wiem co mowie, tak jak juz ostatnio pisalam, ja w takich sytuacjach doslownie padamHej dziewczyny, jak ja się dziś czuję, siedzę w pracy od 7 ale nic nie zrobiłam byłam dziś na pobraniu krwi i wróciłam jak mi się w głowie kręci chyba ta pogoda tak na mnie działa, wszystko mi kołuje i tak mi się spać chce że szok. Mam nadzieję, że u was dziś lepiej ????![]()
coś ty?!! a czemu tak mówisz coś się może stać maluszkowi? Nic nie słyszałam o tym, z resztą u nas w rodzinie nie ma małych dzieci więc nie ma skąd się dowiedzieć, napiszcie mi cośWiem ze w pracy roznie bywa, ale masz moze mozliwosc urwania sie dzisiaj wczesniej? Pytam, bo w drugiej czesci dnia ma byc jeszcze gorzej. Badz ostrozna Kochana, ze skokami cisnienia nie ma zartow [emoji45] wiem co mowie, tak jak juz ostatnio pisalam, ja w takich sytuacjach doslownie padam
mówiła, że koło 18-tej, ale nawet się dziś tak nie stresuję bo chyba przez to że się źle czuję, marzę tylko o łóżku i kołderce... ;(@koliber091987 o której dzisiaj będziesz miała wynik? Trzymam kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]