Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz marzę o wersji kosztownej, chciała bym zapolować na Zorzę Polarną. A trzeba pojechach w ciemno, znaczy poleciec dość kosztownym samolotem w ciemno i ze dwa tygodnie sobie zarezerwować na filowanie, bawiąc się na jakichś skuterach śnieżnych i głaskając renifery. I może zorza będzie a może nie. Może na 50siatke mi dziecko zafunduje jak wykształcę na zarabiającego kokosy młodego człowiekaBrzmi jak bajka!!![emoji7] [emoji7] [emoji7]
Chyba tylko.kamieniste tam.sa albo.skalyGdzie w Chorwacji są piaszczyste plaże?![]()
W Grecji tez bylismy, ale na ladzie. Mojego M naszla szalona mysl, ze mozemy tam autem pojechac. No i jak wyruszylismy to jechalismy i jechalismy, ale wycieczka byla fajna, aczkolwiek w stolicy malo nie poryczalam sie przez styl jazdy ichniejszych. Polecam jednak, bo miejsca po prostu przepiekne![]()
Ja to chyba za stara już jestem, albo za wygodnaOd dawna szukam czegos w stylu Milenium i na polecenie kolezanki wypozyczylam "Wiecej krwi" Jo Nesbo. To mowicie zeby od tego zaczac potransferowa lekture? [emoji6]
Fiordy kiedyś zwiedzałam ale wersja namiot, motocykl, a jeden z 3 kufrów zapchany liofilizowanej żarciem na obiad oraz płatkami owsianymi bakaliami i mlekiem w proszku na śniadanie. Domki tylko jak bardzo zimnoo albo jesteśmy cali mokrzy. No ale przejechaliśmy się lawirując miedzi Szwecja a Norwegią na Nordcapp i powrót przez Fninlandie. Wakacje życia <3
Teraz marzę o wersji kosztownej, chciała bym zapolować na Zorzę Polarną. A trzeba pojechach w ciemno, znaczy poleciec dość kosztownym samolotem w ciemno i ze dwa tygodnie sobie zarezerwować na filmowanie, bawiąc się na jakichś skuterach śnieżnych i głaskając renifery. I może zorza będzie a może nie. Może na 50siatke mi dziecko zafunduje jak wykształcę na zarabiającego kokosy młodego człowieka![]()
Im blizej riviery makarskiej tym piekniejsze i piaszczyste plażeGdzie w Chorwacji są piaszczyste plaże?![]()
Chyba tylko.kamieniste tam.sa albo.skaly