reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fraxiparina 0.4 ml, a medrol wychodzi ze 8mg bo tabletka ma 16mg a ja biore połówke.
Mi przy analogicznych lekach (tylko medrol 2x1/2 tabletki) w końcu zaskoczyło na tyle, że beta rośnie. Nie wiem jak to się skończy, więc na razie cicho się cieszę. Tak czy inaczej, wobec tego, tak jak dziewczyny piszą, jedź do Łodzi. Wielu dziewczynom Pasikonik już pomógł, więc to żadna ściema. :)

Mi przy analogicznych lekach (tylko medrol 2x1/2 tabletki) w końcu zaskoczyło na tyle, że beta rośnie. Nie wiem jak to się skończy, więc na razie cicho się cieszę. Tak czy inaczej, wobec tego, tak jak dziewczyny piszą, jedź do Łodzi. Wielu dziewczynom Pasikonik już pomógł, więc to żadna ściema. :)
Bo my ta sama klinika ;) tylko ja Dr Ż. Kochana dobrze sie skonczy nie ma innej opcji:) Wiem Łódz mnie czeka...

reklama
@chlopkers ja z lubelskiego :)
@Cassiah to Ty mieszkasz w Chorwacji, czy ja dobrze wnioskuję? :)
Co do odstawiania Encortonu zasada jest taka: małe dawki do 10 mg można odstawiać od razu do 21 dni stosowania. Duże dawki i powyżej należy stopniowo zmniejszać.
A no widzisz. Zapytalam w razie gdybys byla z rejonow podkrakowskich [emoji5] w sensie ze moglybysmy dzis razem zabetowac w tym Zeromskim [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry