reklama

Kto po in vitro?

Ja mialam transfer 24/9 jak rozmawialam z lekarzem w zeszly poniedzialek I powiedzial ze za 10 dni moge isc na usg czyli wypadalo by dzis 10 dni od tel Ja mialam transfer w Polsce a mieszkam w irlandii wiec ide juz tu na usg z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej juz mam pozwolenie dzis juz mam 23-24 dpt wole sprawdzic ;) tylko stres straszny a ty Krolowa Fal jak dlugo po transferze ???

reklama
Hej dziewczęta.
Miłego dzionka Wan życzę, no i trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, testowanie i usg seduszkowe:happy2:

stylowi_pl_dziecko_589651.jpg

Ja mialam transfer 24/9 jak rozmawialam z lekarzem w zeszly poniedzialek I powiedzial ze za 10 dni moge isc na usg czyli wypadalo by dzis 10 dni od tel Ja mialam transfer w Polsce a mieszkam w irlandii wiec ide juz tu na usg z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej juz mam pozwolenie dzis juz mam 23-24 dpt wole sprawdzic ;) tylko stres straszny a ty Krolowa Fal jak dlugo po transferze ???

Ja transfer miałam 01.10 więc dzisiaj 17 dni. Idę jutro zgodnie z tym co mi lekarze z kliniki mówili. Już nie mogę się doczekać. Koniecznie napisz co lekarz u Ciebie podejrzał.

Ja po luteinie nie mam plamień ale za to mam taaaaaaaakie podrażnienie, że nie będę nawet opowiadać.

Hej,
dziewczyny o poranku :) bo właśnie zwlokłam się z łóżka, też jak widać mam wielkie problemy ze wstawaniem, tak naprawdę to najchętniej nie wstawałabym wcale, na szczęście mogę pracować w domu więc muszę się ogarnąć choć na cztery godziny. :)

kwiatuszek - ja miałam plamienia, tak się przeraziłam trzy dni temu, że zrobiliśmy z mężem zamieszanie w klinice i oglądał mnie lekarz poza kolejką, stwierdzając, że to po luteinie której dostawałam naprawdę dużo 8*3 teraz nie mniej :) bo 5*3.

Molla
- ja mam AMH - 1 jak na mój wiek a mam 28 lat to bardzo mało, ale lekarz powiedział, że to nie wiąże się ze starością komórek, ani z ich jakością jedynie jest ich statystycznie rzecz biorąc na mój wiek za mało.

A jeśli chodzi o aspirynę to ja bym nie brała i lekarz mówił, żeby nie brać, ale szkoły są jak widzę przeróżne.
Miłego dnia i trzymam ksiuki za wszystkie których dziś losy się ważą :)

Hej dziewczynki, mleduje ze dzis dzwonil moj gin i zaprosil mnie na skanik w poniedzialek rano:szok: Jestem w szoku ze tak szybko mozna bedzie cos zobaczyc (on twierdzi ze 2 tyg od pierwszego pozytywnego testu to wystarczajaco) Boje sie bardzo.
Moje uczulenie na progesteron nie daje mi juz nawet normalnie chodzic:baffled: jest straszie nic mi nie pomaga. Kolezanka zasugerowala tanatum rosa ale nie jestem pewna czy nie zaszkodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry