sssurykatka
Fanka BB :)
No baaaa! Ciesz się16dpt beta=1253
O mamoooooo, czy ja mogę się cieszyć?? Mam wrażenie że to szczęście pęknie jak bańka mydlana....ale jestem w ciężkim szokuuu!!!!!
Przypomnij co tam Ci włożyli?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No baaaa! Ciesz się16dpt beta=1253
O mamoooooo, czy ja mogę się cieszyć?? Mam wrażenie że to szczęście pęknie jak bańka mydlana....ale jestem w ciężkim szokuuu!!!!!
@Justin87 - Justynko - każdy jest inny !!! Każdy czlowieczek czy maleńki czy duży rozwija się inaczej. Twój/twojej bąble w niedługim czacie będą duże . Nie stresuj się i Rośnij zdrowo.Bo nie wiem czy jest czym tak naprawdę.Dzisiaj 14 dpt 2 blastocyst, czyli 4t5d i na usg ledwo co widać. Nie wiem czy mój starszy doktorek dobrze rozpoznał pęcherzyki. Powiedział mi, że jeden ma szansę a drugi nie bardzo. Tak więc trochę się podłamałam, że znowu nic z tego nie będzie. W akcie rozpaczy zrobiłam sikacza i kreska testowa jest mocniejsza niż kontrolna, więc raczej beta rośnie. [emoji6]
To rzekomo mój maluch zaznaczony strzałeczką, jest naprawdę maciupki. Tomcio Paluszek. [emoji173]
Mam nadzieję, że za tydzień będzie coś już konkretnie widać i że jednak zostaną piękne dwa maluszki. Zobacz załącznik 870841
jeśli jestes w programie to do 12tc masz w cenie prowadzenie ciąży. Ja bym prowadzila u nich cala ciaze gdyby nue odleglosc do nich. Jak zegnalam.się z dr G to bardzo dobrze mnie wypytal czy mam.dobrego, sprawdzonego lekarza, czy robi.dobrze usg, o sprzet pytal-chyba mu bylo smutno ze odchodzilanKurde to moze faktycznieAsia jak myslisz ile powinnam jezdzic donginekokoga do ciechocinka przynajmniej 3 mies jak bedzie po zagrozeniu? I pozniej krakow?
w sumie mi tez ale obiecalam ze do niego wroceDzieki za komplement Asiu, ale az tak drobniutka nie jestem. Tylek przytyl, dupsko sie zrobilo, az wstyd fotki na fejsa wrzucicJa bym brała po 2 za każdym razemAle to ja, bo ja marze o bliźniakach. Ty kochana jesteś drobniutka i szczuplutka, więc nie wiem czy ewentualna ciąża bliźniacza to nie za duże wyzwanie... hmmm może zapytaj Kubusia co o tym myśli. A to które zarodki są podawane to chyba embriolog decyduje, raczej powinno się podawać bardzo podobne - kiedyś dziewczyny wrzucały link do jakichś badań, że jak się podaje słabszy i silniejszy to ten słabszy jakoś utrudnia silniejszemu. Ale nie wiadomo jak jest naprawdę. Może dobrym pomysłem byłoby zabrać najpierw 5, a potem ewentualnie 2x4, 2x3 i tego bl1 na końcu?
![]()
Oj nie chcial mnie wykopac. Az wrecz przeciwnie.No z tego co pisze misis, to oni chyba tylko do pierwszych prenatalnych prowadzą, a potem dają "kopa w dupe" i wynocha hahahaco mają grubasy innym miejsce zajmować
![]()
To macie mniej zamowien na wakacje? A wydawaloby sie ze jest na odwrot, tyle ludzi sie teraz lansuje na instagramie i fb z pudelkowymi dietami roznych cateringow [emoji6]Ha! Wakacje się zaczęły, to i ja sie poopierdzielam![]()
U mnie byl w szoku jak powiedzialam mu po szczepieniach jak mi.sie wyniki poprawilyA kto tak twierdził? Tak z ciekawości pytam. Z onkologicznymi sprawami w sumie nie wiem jak tam u niej, ale myślę, że jest mega jeśli chodzi o ciąże i leczenie niepłodności. Tylko ona nie bardzo w immunologię wierzy, ale to inna sprawa. G z Ciechocinka też mi mówił, że on nie bardzo wierzy w szczepienia, ale jak ktoś chce, to może się szczepić.
U nasz zawsze wakacje czy długi weekend lub święta = mniej pracyTo macie mniej zamowien na wakacje? A wydawaloby sie ze jest na odwrot, tyle ludzi sie teraz lansuje na instagramie i fb z pudelkowymi dietami roznych cateringow [emoji6]
A to nie dostarczacie na Teneryfę? ani na Maderę? no szkoda...U nasz zawsze wakacje czy długi weekend lub święta = mniej pracyJednak wiele osób wyjeżdża na urlopy (wakacje mają mniej więcej 4 2-tygodniowe turnusy, to tak właśnie spada liczba zamówień o ok 25%). I dobrze! Bo moje jajca muszą mieć trochę spokoju teraz
![]()