Agniecha1508
Fanka BB :)
Witam Miłe Panie. Mocne 

za same radosne wieści. Do mnie @ przylazła buuu , a tak głupia stara się łódziłam , że może tym razem se @ odpuści. No cóż no to jedziemy od dziś z antykami. Miłego dzionka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ale wiesz ze z tymi sikaczami to roznie bywa. Pamietasz jak bylo u Justyny?Zrobilam sikacza zeby miec na pamiatke i nie wyszedl.... bete robilam w niedziele i byla 108.... dzisiaj zrobilam koljena pewniw wynik po 16... cos czuje ze pozamiatane.
Jaka laseczka [emoji4] piekna mamusia i piekny brzusio [emoji7] [emoji173]Powinno się brać zbliżone jakością jeżeli chcesz dwa.
Ja wzięłam dwie słabsze ponieważ szansę były małe. Dziś wyglądam tak:
Także głowa do góry!Zobacz załącznik 870984
Racja, jak najszybciej skontaktuj sie z lekarzemJa odrazu bym się kontaktowala z lekarzem.. nigdy nie miałam więc nie pomogę ale najlepiej odrazu pisać do lekarza :*
Trzymamy kciuki! [emoji110] [emoji110]Masz śliczny brzusio a przy okazji jesteś taka zgrabna, że się napatrzeć nie mogę.
Jednak byłam dzisiaj na badaniu bety, oby była piękna.![]()
Nawet tak nie myśl!!!! Będzie wszystko okZrobilam sikacza zeby miec na pamiatke i nie wyszedl.... bete robilam w niedziele i byla 108.... dzisiaj zrobilam koljena pewniw wynik po 16... cos czuje ze pozamiatane.
A Ty jak się czujesz? I kiedy robisz betę ponownie? Przepraszam ale od tych hormonów, leków itd. mam dziury w pamięci. Jestem roztrzepana jak nigdy.Trzymamy kciuki! [emoji110] [emoji110]
Dokładnie. Brrr. Na samo wspomnienie mam ciarki.Kochana ale wiesz ze z tymi sikaczami to roznie bywa. Pamietasz jak bylo u Justyny?
U mnie podobne klimaty. Tak więc wiem doskonale, co czujesz. Nie denerwuj się. Nie możemy stresować więcej kropków.Oj Gosia zebys wiedziala ze sa nienormalni. Moj mnie teraz tak wqrwil ze cos okropnego. Wystarczy ze jeden dzien, tak jak wczoraj, zle sie poczuje i poleze, nie zwracam uwagi co sie dzieje na mieszkaniu, a on mi wszystko do gory nogami powywraca. [emoji35] [emoji35] Przez ta swoja chorobliwa potrzebe pseudoporzadkow, ktore zaszczepila w nim tesciowa. Normalnie nic nie moge miec nie schowanego, bo mi wszystko wyrzuca. Nawet papiery, dokumenty, cokolwiek waznego, co specjalnie sobie zostawiam na wierzchu zeby o tym nie zapomniec. A jak trzeba porzadnie posprzatac to brudu nie zauwaza!!! Alez mam nerwa, cisnienie tysiac piecset [emoji35] [emoji35]
Obecnie mam cisnienie tysiac bo mnie wkurzyl M [emoji6] a tak powaznie, czuje ciagle spiety dol brzucha no i znowu dzis od rana takie bladorozowe plamienie. Takze zaczynam brac pod uwage rozne mozliwe wyniki dzisiajeszej bety.A Ty jak się czujesz? I kiedy robisz betę ponownie? Przepraszam ale od tych hormonów, leków itd. mam dziury w pamięci. Jestem roztrzepana jak nigdy.![]()