• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kochana, ja wiem, że taka wartość jest zajebiście gitowa, ale zszokowałam się, że aż tak potrafiła spaść w rok czasu, po tylko jednej stymulacji. A mam policystyczne jajniki...
Asia, a moze teraz bedziesz lepiej odpowiadac na stymulacje skoro AMH spadlo z bardzo wysokiego do w dobrego poziomu? W ogole ile mialas pobranych jajek w poprzedniej procedurze?

Ehh temat rzeka, wlasnie z moim M na ten temat teraz rozmawialam. Jesli nie masz mutacji mthfr, to znajdziesz cos na rynku. Ale malo ktory preparat ma w skladzie zarowno dha, jod, zelazo, foliany oraz wit. D i to w zalecanych przez PTG dawkach.
A przy obecnej mutacji w ogole kaplica, bo jest problem z samymi metylami, ktore w przypadku takim jak ja sa niezbedne, normalnie cyrk na kolkach. Moj M twierdzi, ze jak kobiety zachodza w naturalne ciaze, to biora cokolwiek dostepnego na rynku, albo i w ogole nic nie biora, a rodza zdrowe dzieci. A ja jestem przebadana na osma strone, aktualnie szukam rekomendacji WHO, wciaz analizuje sklady preparatow, sprawdzam, czytam, a wg M powinnam sie nie przejmowac az tak witaminami w ciazy [emoji6] to sie nazywa wsparcie meza [emoji23]
No troszeczke racji ma bo tak naprawde wiekszosc witamin dostarczamy z pozywieniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry