myszkakiszka
Fanka BB :)
Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaśZobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaśZobacz załącznik 871801
Macie jakiś sprawdzony suplement który zawiera tylko zalecane składniki ?
A nie obawiasz sie olejow pochodzenia rybiego? Bardziej bezpieczne sa DHA z alg [emoji5]Ja biore Pregna Plus ten srodek ma wszystko co wymienilaś![]()
To ze masz placone za calosc zwolnieniaNo wlasnie o co chodzi z ta ciagloscia L4? Co to daje?
Do 3dni wstecz moze wypisacNapewno jeszcze zrobie w 14dpt, moze tez w 16dpt. [emoji5]
Jutro bede dzwonic do Dr z kliniki, to zobacze kiedy kaze przyjechac na usg. A do mojego lokalnego gina mam jechac we wt-sr. Ale to nie na usg, tylko bardziej po recepty i przedluzenie L4.
Wlasnie pytanie do Was dziewczyny. Czy lekarz moze wypisac zwolnienie zaczynajace sie 1-2 dni wczesniej? Obecne zwolnienie mam do jutra wlacznie. A moj gin moze mnie przyjac najwczesniej we wtorek. I wlasnie zastanawiam sie czy bedzie mogl wypisac mi L4 od poniedzialku, skoro wizyta bedzie dzien pozniej. Chodzi mi o kwestie formalne.
Jesli tak nie mozna, to najwyzej wezme dzien urlopu na ten poniedzialek, tylko przydaloby sie, zebym wiedziala to wczesniej. Zeby moc ustalic ten urlop z kierownikiem z wyprzedzeniem [emoji4]
Hm a ja wlasnie myslalam ze moze nawet lepiej zebym wziela ten dzien urlopu w trakcie [emoji87]co do placenia to w weekendy nie pracuje, to mi pewnie nie zaplaca za ciagloscTo ze masz placone za calosc zwolnienia
W zwolnieniach nie powinno sie robic przerw
Cudownie!!!!!Oby tak dalej widac ze mu u Ciebie dobrze bo rośnieSuplementy suplementami ale wlasnie odczytalam wynik z dzisiejszej bety [emoji4]
8dpt, beta 90
10dpt, beta 246
12dpt, beta 607
Moj malenki CUDZIE trwaj w zdrowiu az do szczesliwego porodu [emoji75][emoji5]
Oby Kochana tak bylo przez najblizszych 8 miesiecy [emoji7]Cudownie!!!!!Oby tak dalej widac ze mu u Ciebie dobrze bo rośnie![]()
No właśnie do przodu chyba nie bardzo ale wstecz do 3dni moznaMoze wypisac 2 dni do przodu dwa dni do tylu a jesli wypadal weekend to mysle ze nie bedzie robil ci problemu zeby wypisac os soboty
Napewno jeszcze zrobie w 14dpt, moze tez w 16dpt. [emoji5]
Jutro bede dzwonic do Dr z kliniki, to zobacze kiedy kaze przyjechac na usg. A do mojego lokalnego gina mam jechac we wt-sr. Ale to nie na usg, tylko bardziej po recepty i przedluzenie L4.
Wlasnie pytanie do Was dziewczyny. Czy lekarz moze wypisac zwolnienie zaczynajace sie 1-2 dni wczesniej? Obecne zwolnienie mam do jutra wlacznie. A moj gin moze mnie przyjac najwczesniej we wtorek. I wlasnie zastanawiam sie czy bedzie mogl wypisac mi L4 od poniedzialku, skoro wizyta bedzie dzien pozniej. Chodzi mi o kwestie formalne.
Jesli tak nie mozna, to najwyzej wezme dzien urlopu na ten poniedzialek, tylko przydaloby sie, zebym wiedziala to wczesniej. Zeby moc ustalic ten urlop z kierownikiem z wyprzedzeniem [emoji4]
Jakby zeszly wczesniej to dawaj znacJa filmuje na termin ale ten jest za wczesny - kolezanka była tydzień temu i wyniki nie zdążą zlecieć przez dwa tygodnie. Chodzi o druga wizyte z omówieniem![]()