adansonia
Fanka BB :)
Hihihi narazie to ja uwierzę jak zobaczę 9 lipca pecherzykSuper! Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za ciag dalszy[emoji110][emoji110]to jak? Widzimy sie na porodowce? [emoji173][emoji9]
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihihi narazie to ja uwierzę jak zobaczę 9 lipca pecherzykSuper! Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za ciag dalszy[emoji110][emoji110]to jak? Widzimy sie na porodowce? [emoji173][emoji9]
Na pasozyta to chyba za wczesnie? Przeca to trzeba grubo powyzej 20tys miec bete, prawda?Pecherzyk juz pewno dzisiaj by bylo widacmysle ze i cos w nim bedzie mozna zobaczyc - jakiegos malego "pasozyta"
![]()
Mega się przestraszyłam bo jeszcze tak nie miałam , ale dobrze że wy jesteście ❤❤❤Mi lekarz przy tym transferze zapowiedzial ze jest mozliwosc ze bede dzis plamila i zeby sie nie martwic bo to od cewnika. Nie denerwuj sie!! [emoji9]
Haha robie tak samo [emoji4]To sie nie stresuj jak sie nic nie dzialo. Ale najlepiej brac o stalych porach, ja sobie zawsze ustawiam buziki w telefonie co 8 godzin![]()
Nie no jasne [emoji4] ja tez dzis mowilam M ze niby o tym mowie racjonalnie itd, ale tak naprawde w ogole do mnie nie dociera ze jeat opcja ze moze sie udac. Za bardzo sie ostatnio cieszylam na poczatku i dostalam od losu po pysku. Ale trzeba miec nadzieje i wierzyc w nasze kropki [emoji173]Hihihi narazie to ja uwierzę jak zobaczę 9 pecherzyk![]()
Kochana bo to normalne. Kazda by sie wystraszyla. Dlatego moj Dr od razu mnie uprzedzil. A lrzy poprzednim transferze nic takiego nie bylo[emoji4]Mega się przestraszyłam bo jeszcze tak nie miałam , ale dobrze że wy jesteście [emoji173][emoji173][emoji173]
To moze byc od neoparinu i acardu - te plamienia. Ale moze zadzwonilabys do kliniki lub jesli masz nr do swojej dr i zapytalabys czy mozesz zwiekszyc ten crinone do przynajmniej 2x1, bo troche malo masz tego progesteronu jak na sztuczny cykl. Powiedz o tym plamieniu. Tylko na spokojnie, nie panikujNa sztucznym , do tego mam też inne leki neopiarin, akard, enkorton estrofem i witaminy
Mózg mi paruje od tej ciąży. Zapomniałam o popołudniowej dawce luteiny i duphastonu i wzięłam z godzinnym opóźnieniem. [emoji33][emoji33][emoji33]
bez tego na bank bym zapomniała Do mnie też nie dociera a chciałabym, żeby dotarło. [emoji4]Nie no jasne [emoji4] ja tez dzis mowilam M ze niby o tym mowie racjonalnie itd, ale tak naprawde w ogole do mnie nie dociera ze jeat opcja ze moze sie udac. Za bardzo sie ostatnio cieszylam na poczatku i dostalam od losu po pysku. Ale trzeba miec nadzieje i wierzyc w nasze kropki [emoji173]