Justin87
Fanka BB :)
Kontroluję na bieżąco. Teraz tak wyskoczyło. Ciąża rośnie, więc tsh skacze. :/Ja pier ale beta [emoji33][emoji33][emoji33]
A robiłaś wcześniej te badania ? Może któryś z leków powoduje ze są akurat takie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kontroluję na bieżąco. Teraz tak wyskoczyło. Ciąża rośnie, więc tsh skacze. :/Ja pier ale beta [emoji33][emoji33][emoji33]
A robiłaś wcześniej te badania ? Może któryś z leków powoduje ze są akurat takie ?
Ślicznie. Tak się cieszę, że pięknie rośnie. [emoji7]Jest beta:
14 dpt byla 1446
16 dpt dzisiejsza beta: 4204 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Cudzie trwaj [emoji7]
A widzisz, nie słyszałam o tym nigdy. [emoji4]Pamiętaj że progesteron i estrogen zakłamuje wynik TSH, mi tak powiedział bo też mam pod 2 a miałam bliŻej 1. Ale dla pewności spytaj się.lekarza. jak zaczniesz schodzIć z leków to podobno wróci do normy.
Na mnie nic nie dzialalo ale warto probowacOj to teraz może już pójść z górki... jak już bedzie bardzo zle polecam wode z imbirem, albo pół szklanki coli :-)

A TSH bada sie na czczo?A widzisz, nie słyszałam o tym nigdy. [emoji4]
Gratulacje kochana !!! Bliźniaki no proszę mężuś pewnie oszalał z radości!Są dwa pęcherzyki. Lekarz stwierdził, że za wcześnie przyszłam i nie dał mi fotek. [emoji53] stwierdził, że to czas krytyczny i mam przyjść za tydzień, toteż idę 13 lipca. Jak na moje oko, to pęcherzyki całkiem gicio okrąglutkie. [emoji6]

Oszalał.Gratulacje kochana !!! Bliźniaki no proszę mężuś pewnie oszalał z radości!![]()
Trzymam kciuki za baaardzo wysoka betke!!!Oszalał.hehe. Podjarany na maxa. Jednak na razie spokojnie czekamy na serduszka. [emoji173][emoji173]