reklama

Kto po in vitro?

reklama
@chlopkers masz tu kawal o Olsztynie i naszym betonowym prezydencie :D

Do taksówki na postoju wsiada zdyszany prezydent miasta, Piotr G.

- Panie, szybko do ratusza! Mam sesję Rady Miasta o 10.00, a jest za piętnaście.
- Panie, coś pan oczadział?! Teraz przez te wykopki to z godzinę się jedzie!
- Panie, szybko! Jestem prezydentem i muszę tam być!
- Panie, możesz pan być i papieżem, ale nie da rady. Godzina jak nic!
- Dam panu 200 złotych!
- No dobra, zawiązuj pan oczy!
- Ale po co?!
- Zawiązuj pan i nie gadaj, bo inaczej nie jedziemy!

Prezydent zawiązuje oczy, taksówka rusza i pędzi olsztyńskimi ulicami. Piotra G. rzuca z tyłu, jak pomidora w reklamówce, ale po chwili taksówka staje.

- Ściągaj pan opaskę

Prezydent G. ściąga opaskę i patrzy: RATUSZ! Na zegarze na wieży za pięć dziesiąta! Zadziwiony pyta:

- Panie, jak pan to zrobił?!
- A nie powiem...
- A czemu?
- Bo, kurde, jeszcze pan weźmiesz i rozkopiesz...
hahahaha cycki mi ebły o podłogę :D

No w sumie masz rację tylko ze ja mam je wszystkie w UK więc do Polski się nie opłaca wysyłać bo to musialobyc w chłodni chyba. No chyba że są tutaj dziewczyny z UK zainteresowane?
Na grupie na fb tez sa dziewczyny z uk napisz mi priva z cena i numerem telefonu do siebie. Crinone chyba nie musi byc w lodowce zobacz jak masz na pudelku do jakiej temp przechowywac

Dziewczyny mam takie dość dziwne pytanie , dzisiaj zauważyłam u siebie coś dziwnego mam cały czas mokra bielizne jak by od wody , transfer miałam 30.06 oprócz typowych bóli okresowych nic mi nie jest i tak się zastanawiam co to może być ?
Wy też tak mialyscie ?
Powiem tak to dobry objaw niejednej z zaciazonych tu dziewczyn. Trzymam kciuki zeby u ciebie tez tak bylo ;) ✊✊

reklama
Ja zakochalam sie nie tylko w Krakowie ale i calej okolicy az do zakopca wlacznie. U Was jest ten spokoj taki fajny wszystko powoli niespiesznie bez nerwow z uprzejmoscia. Napewno nie kazdy i nie zawsze.. hehe ale sama kultura jazdy moze i przy zatloczonych ulicach. Ale u nas na pasach szybciej cie przejada niz sie zatrzymaja ;)
Hahaha rozśmieszyłaś mnie - chyba nie w tym Krakowie byłaś :D :D :D
Dziura na dziurze, zawieszenie możnaby co roku remontować, człowiek na rowerze to najlepiej, żeby kanałami jeździł (wiem, bo często do pracy śmigam), w zimie brud smród i ubóstwo... Fee! Dobrze, że mieszkam na obrzeżach i też obrzeżami jeżdżę do roboty ;) Jak na uczelnię jeździłam z Bieżanowa na Bronowice, to czasem dziewczyny z Zakopca szybciej dojechały autobusami. Serio:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry