dżoasia
Fanka BB :)
Kochana w utrzymaniu ciąży ma ogromne znaczenie. Ponoć może namieszać do ok 16tc.Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana w utrzymaniu ciąży ma ogromne znaczenie. Ponoć może namieszać do ok 16tc.Tylko któraś tu pisała, ze immunologia ma znaczenie przy braku zgnieżdżenia, a u mnie za każdym razem jest zagnieżdżenie. To jak to jest?
Dobry patent [emoji4] to tak sprobuje [emoji4]Mi Panie kiedyś mówiły że włożyć wacik delikatnie w pochwę i wtedy oddać mocz, żeby nic się nie przedostało do moczu.
Moje 2 ukochane dziewczynki się zwalniają - tzn jedna juz odeszła, druga jest do końca lipca, nowych pracowników brak, zostaje mi 2 dziewczyny - roczniki '98 i '99 i starsza kobitka która jest dopiero od kilku dni w robocie... faceta brak, zamówień póki co nic a nic nie ubyło, mimo wakacji - straciłam nadzieje, że będzie lepiej... sama tego nie pociągnę, niech się dzieje co chce, ja muszę w tą ciążę zajść i donosić! A nie mogę też zapindalać tak jak dotychczas - zawsze do ostatniego dnia przed transferem w robocie na pełnych obrotach. Taki szef kuchni co to zarabia po 5-6tys i nie robi nic poza rządzeniem i organizacją to chyba w bajkach jest...Az tak zle? Kurde wszedzie w robocie jakies jajca wychodza
Kochana w utrzymaniu ciąży ma ogromne znaczenie. Ponoć może namieszać do ok 16tc.
To ze intensywne to wiem.Kurciu, ale podczas ivf naprawde intensywny wysilek nie jest wskazany.
Ja chwile po transferze zapytalam swojego Dr czy moge sobie chodzic na zajecia rozciagajaco relaksacyjne. To mi odp, ze rozciagac to sie moge po porodzie [emoji12] a teraz mam odpoczywac, bo za duzo nas staran, poswiecenia i pieniedzy to wszystko kosztowalo [emoji6]
Dzieki za odzew [emoji4] moje pytanie zabrzmialo pewnie idiotycznie, ale nie pamietam kiedy ostatni raz robilam badanie moczu, a juz w ogole jesli chodzi o badanie przy jakichs dopochwowych lekach [emoji6] i tak czlowiek glupieje na staroscKochana ja oddawalam tak jak Ci pisałam, jak.dobrze sie podmyjesz to nic nam nie powinno byc i nie bylo zadnego problemu z materialem
jak masz tampon to przed aplikacja leku się podmyj, załóż tampon, podmyj się jeszcze raz, nasiusiaj i wyciągnij tamponW sensie ze bakterie wyjda? Czy ze metna probka bedzie? Bo jak metma to ok, gorzej jak wyjda bakterie jakies [emoji50]
No w gastronomii jest straszny zapierdziel, to fakt. Przerypane, ze nie ma pracownikow, defacto wiekszosc z tego co robisz powinnas tylko nadzorowac i sprawdzac czy jest ok. A domyslam sie, ze wlasciciele tez nie stoja z Wami na kuchni i nie pomagaja w codziennej pracy.Moje 2 ukochane dziewczynki się zwalniają - tzn jedna juz odeszła, druga jest do końca lipca, nowych pracowników brak, zostaje mi 2 dziewczyny - roczniki '98 i '99 i starsza kobitka która jest dopiero od kilku dni w robocie... faceta brak, zamówień póki co nic a nic nie ubyło, mimo wakacji - straciłam nadzieje, że będzie lepiej... sama tego nie pociągnę, niech się dzieje co chce, ja muszę w tą ciążę zajść i donosić! A nie mogę też zapindalać tak jak dotychczas - zawsze do ostatniego dnia przed transferem w robocie na pełnych obrotach. Taki szef kuchni co to zarabia po 5-6tys i nie robi nic poza rządzeniem i organizacją to chyba w bajkach jest...
Agonia jakbym czytała o sobie, też mam wrażenie że się sypię.Poczekam jeszcze kilka dnia może się uspokoi. Na razie do kompletu ból w krzyżu dołączyłzałamka....