Margit2018
Fanka BB :)
O poradnia psychiatryczna to chyba dla mnieSłychajcie, doc Pasikonik do przyjmuje w aps medica w łodzi? Bo wyskakuje mi, że to poradnia psychiatryczna...
I dziewczyny z Novum - jak tam na niego reagują?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O poradnia psychiatryczna to chyba dla mnieSłychajcie, doc Pasikonik do przyjmuje w aps medica w łodzi? Bo wyskakuje mi, że to poradnia psychiatryczna...
Powodzenia na tym sanatorium hih miłego dnia wszystkim życZę.Miłego dnia kochane i powodzenia dzisiejszego dnia
Ja sobie wlasnie leze w szpitalu jak to powiedzial moj lekarz raczej w sanatoriumbeda mi robic wszystkie potrzebne wyniki na poczatku ciazy. Pod katem tego ze ciaza jest z ivf na sterydzie i z mutacjami zobaczymy co mi tam nazlecali
![]()
@chlopkers docent napisal w zaleceniach do 12 tyg - ale to odległe i musi się udacAga, jak dlugo masz brac Encorton? [emoji4]
@sssurykatka -kochana - jak H.pylori zrobisz w klasie IgA ! to wyjedzie Ci stan faktyczny - tak mi wczoraj docent tłumaczył.Dzięki za odpowiedź. Część z tych badań.miałam już po poprzednim poronieniu. I są ok. Ale chyba jednak się do niego wybiorę...
A H.pylori to z krwi przeciwciała? Przecież to nie swiadczy o aktywnym zakazeniu, jeśli miało się kiedyś w swoim życiu to p/ciała z krwi zawsze wyjdą dodatnie...
Link do: Prywatne laboratorium APC w Łodzi – badania diagnostyczneSłychajcie, doc Pasikonik do przyjmuje w aps medica w łodzi? Bo wyskakuje mi, że to poradnia psychiatryczna...
To efekt leków, ale ja taki miałam i jestem w ciąży więc również Tobie życzęTak biorę 2 tabletki rano i do tego divigel również rano
Dziękuję kochana ❤❤ dzisiaj mam trochę gorszy dzień , brzuch mnie boli nie dobrze mi...To efekt leków, ale ja taki miałam i jestem w ciąży więc również Tobie życzę![]()
Trzymam mocno kciuki!!! Musi sie udac, nie ma innej opcji [emoji4]@chlopkers docent napisal w zaleceniach do 12 tyg - ale to odległe i musi się udac
Co do terminu ważności leku to jestem farmaceuta i to nie jest tak ze lek nagle z dnia na dzień traci wszystkie wlasciwosci tzn ze do konca lipca dziala a od 1sierpnia juz nie, po dacie ważności producent nie gwarantuje juz dzialania leku, nie bierze za to odpowiedzialności ale wiekszosc lekow zachowuje swoje właściwości... wszystko zalezy od postaci leku, przechowywania itp. Zrobisz jak uwazasz ale moim zdaniem przyjecie leku w sierpniu nie powinno Ci zaszkodzić ale jesli w razie niepowodzenia mialabys mieć wątpliwości czy to aby nie przez ta date waznosci to odpusc stosowanieJa dostałam @ I tak mnie męczy że masakra. W nocy też był wodospad. Brzuch mnie boli. Chciałabym go pożegnać na jakis rok co najmniej...
A tu dupa... Niestety w tym miesiącu musimy odpuścić sobie. Czekam do sierpnia.
Właśnie się zorientowałam że mam zapasy crinone ważne do lipca. I kolejna porażka bo pójdą do kosza... Chyba że będzie można użyć je zaraz po dacie, co myślicie?