gosia321
Fanka BB :)
No tak bo bertha chyba z toba na poronieniach jest czy tam tez juz sie nie udzielaO moich wlewach bertha wieOne nie dla mnie, ale dla innych to złoty środek. Trzeba próbować czego się da, takie moje zdanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak bo bertha chyba z toba na poronieniach jest czy tam tez juz sie nie udzielaO moich wlewach bertha wieOne nie dla mnie, ale dla innych to złoty środek. Trzeba próbować czego się da, takie moje zdanie.
W aptekach raczej tego nie maja . Zamów sobie ze strony dwa dni i masz to w domu bez biegania i szukaniaCzy ten polecany przez was śluz slimaka ;-) można gdzieś kupić w aptece stacjonarnej w lodzi bądź Wrocławiu?
Drugi transfer zaskoczyl [emoji4] u nas naturalsy teoretycznie sa niemozliwe [emoji6] choc jak sie patrzy na to forum, to chyba nie ma rzeczy niemozliwych [emoji16]:*
O, widze ze jesteś w ciąży!! Gratulacjeudał sie transfer czy naturals?
:*
Dzisiaj powtarzałam badani CBA, IMK, ana, aktywność nk. Zobaczymy jak wygładź u mnie immuno po kilku miesiącach.. myśle o wlewach z immunoglobulin..
Tak tak, miałam histero w novum.
Asiu, wlasnie widze ze Diagnostyka tez prowadzi to badanie 3461Możesz zrobić w synevo subpopulacje limfocytów i tam są też nk, ale to kosztuje cos ok 360zł
Hehe ale ja nic zlego nie mowie [emoji12] Powiedzialam tylko ze juz bardzo chcialabym uslyszec serduszko [emoji4] ale to chyba jak kazda z nas na obecnym etapie [emoji4] a jesli tylko chcesz przyjechac, zapraszam [emoji4] mamy mega pyszne lody w Skawinie [emoji16][emoji16][emoji3]Oczywiscie ze zobaczysz o czym Ty w ogole myslisz! [emoji35] [emoji12] Jezu niektore dziewczyny maja zle wyniki badan, jakies zapadniete pecherzyki, od samego poczatku ciaze wiszaca na wlosku i jednak wierza ze sie uda a Ty masz wszystko idealnie o wymyslasz co raz to nowe glupotyJestes w normalnej zdrowej ciazy i uswiadom to sobie w koncu bo na prawde postaram sie do tej Polski nawet przyjechac lanie Ci spuscic!
![]()
Ja raczej naturalnie nie zaskoczę . Chyba ze po mezoterapii mi coś się poprawi .Byłam w invikcie w Bydgoszczy ale wyglada ze maja tylko konsultacje i żadnych zabiegów bo jeśli się okaże ze to co tam mam nie „ pójdzie „ razem z miesiączka to będę mieć zabieg ale w innym szpitalu.Kalno ja miałam marcu dr Doniec w Novum osobiście polecam w moim przypadku wyciął polipa i skończyły się moje problemy z grzybicą i no 2 miesiące po zaskoczyło naturalnie.
A to tak bardziej na zarty, w pracy sie tak czesto smiejemy, bo mam teraz sama mlodziez [emoji16] normalnie dziewczatka tuz po technikum nam nawet zatrudniaja [emoji3] totez ja z moim wiekiem 33 jestem starsza pani dla nich [emoji6]Hehe fobre starsza Pani![]()
![]()
Wez nie przesadzaj to co my zrobimy jak bedziemy mialy 60 lat![]()
No tak bo bertha chyba z toba na poronieniach jest czy tam tez juz sie nie udziela
Dzięki. Mam jednak najdzieje ze nie będzie ona koniecznaJa miałam z polipektomią. Krótkie znieczulenie, bez intubacji, potem lekkie skurcze jak przy miesiączce ale dali przeciwbólowy w kroplówce i na drugi dzień poszłam do domu (leżałam w szpitalu normalnym i tak tam trzymają... zresztą na tym samym łóżku co leżę teraz). Nie bój się to nic strasznego
![]()
Dziewczyny biorące leki na wysoką prolaktyne, kiedy odstawiałyście leki będąc w ciąży?