koliber091987
Fanka BB :)
Piękny, gratuluję i cieszę się.Ja już po badaniu prenatalnym. Na USG wszystko wyszło ok, serduszko, żołądek, kość nosowa i karkówka, także nie ma powodu do zmartwień. Maleństwo ma już 5,7 cm [emoji7]Zobacz załącznik 874392
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękny, gratuluję i cieszę się.Ja już po badaniu prenatalnym. Na USG wszystko wyszło ok, serduszko, żołądek, kość nosowa i karkówka, także nie ma powodu do zmartwień. Maleństwo ma już 5,7 cm [emoji7]Zobacz załącznik 874392
Ale cud, cud świata!!!! ŚlicZna gratulujemy i całusy od wsZystkich forumowych ciotek.Zobacz załącznik 874401
Ja juz tule moja SareUrodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g
Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk
I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia
Trzymam kciki za kazda z osobna![]()
Jejku jak to szybciutko minelo juz 7 miesiecy![]()
Tak u mnie w koncu rosnie fasolina bo wielkich bojach wreszcie sie udalo [emoji173][emoji173]
I tak szybko po 7 miesiacach wracasz po nastepne kropki czy narazie sie zastanawiasz i obmyslasz plan.
Nie wiem czy jest jakas roznica przy podchodzeniu do crio po ciazy czy tez bez ciazy. Zalezy jaki bedziesz miala cykl sztuczny czy naturalny. No ale biorac pod uwage ze bedziesz latac to na bank sztuczny. Czyli od2 dc bierzesz estrofem mieszy 8 a 12 dniem masz wizyte podgladowa jak rosnie endo i ustalenie daty transferu 3 lub 5 dni brania progesteronu w zaleznosci ilu dniowe sa zarodki. Z badan musisz powtorzyc wirusologie. I na ta wizyte z podgladem endo zrobic poziom progesteronu i estradiolu
Czy którejś z Was udało się poznać płeć dziecka podczas badań prenatalnych? Czy to zdecydowanie za wcześnie?
jak jest to sprawa oczywista hehOkres w ciąży??? Szokkkkkkkkkkkk ale najważniejsze że wszystko z dziećmi dobrze, ale co się.bidaku najadłaś strachu to twoje. Trzymam kciukiKochane walczące Mamuśki, dziś trafiłam na SOR z silnym krwawieniem. Zaczęło się od plamienia i nagle poczułam jak dosłownie leci mi po nogach krew... płacz, niedowierzanie... to był najdłuższy kwadrans w moim życiu zanim trafilam na SOR. Niedowierzanie, przecież w poniedziałek widxialam i słyszałam serduszka! Ale kochane okazało się, że mam ... okres w ciazy, taka dziwna anomalia. Dzieciaki są zdrowe i rosna w siłę a krew się dosłownie ze mnie leje, nie tak jak przy okresie. Wiec pamiętajcie, jeżeli cokolwiek zacznie się dziac, to nie tracic wiary w swoje Kropki! One są silne i bardzo chca z nami zostać.
Żeby Cię tylko nie opryszczylo tak jak mnieGosia po jakich lekach nie mozna wosku? Bo wlasnie grzeje podgrzewacz [emoji3]
Kurcze nie mialam nigdy sklonnosci do nadwrazliwosci od depilacji plynnym woskiem. Ba, nawet po laserze calkiem niezle sie goilam. Myslisz ze to od progesteronu?Żeby Cię tylko nie opryszczylo tak jak mnie![]()
Dzieki :-) zawsze to jakaś nadzieja :-) teraz mam zrobić jeszcze genetyka i zmieniamy trochę postępowanie.Ja w pierwszej procedurze miałam pobranych 9 komórek z czego nadawało się 4 , ostatecznie zaplodniło się 3 a przetrwał jeden ,więc szału nie było .
Przy drugiej brałam q10 w dawce 60 mg dwa razy dziennie wg zaleceń lekarza i dodatkowo śluz ślimaka, miałam pobranych 13 komórek z czego nadawało się 8(zapładniano wszystkie,nie wiem jak jest u Was ale może też warto porozmawiać z lekarzem żeby wszystkie zostały zapłodnione? ) noi do 5 tej doby przetrwało 6.Także nic nie szkodzi wprowadzić jeszcze śluz ślimaka![]()
U mnie byla masakra do 14 tc i właśnie ten.ostatni tydzien byl.najgorszy bo nie wymiotowalam tylko po posilkach tylko caly czasU mnie już prawie 13 tydzień i zamiast znikajacych objawów one się jeszcze nasilily! Już ledwo żyje, tak mnie męczy cały dzień aż do nocy. Kiedy to się skończy..![]()