reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balon :( Zobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co :) Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d ;)
Mnie tam wzdyma strasznie po kazdym jedzeniu, ale juz kiedys pisalam, ze nastal taki okres w moim zyciu ze sylwetka mnie totalnie nie obchodzi [emoji4] kiedys i owszem, sprawdzalam tk tluszczowa, cwiczylam po 12h tygodniowo, dieta, brzuch plaski itd, ale na szczescie z wiekiem mi minelo [emoji6]

@Margit2018 dzięki za pamięć.
Dziś beta 313 (2 dni temu 560) z więc chyba spada całkiem nieźle. W poniedziałek jeszcze sprawdzą betę i usg i będą jakies decyzje. Bardzo chciałabym już być w domu, bez chemii i bez zabiegu.
Bidulko, dlugo juz w tym szpitalu lezysz [emoji20] ale jestes w tym wszystkim bardzo dzielna! Z calego serca zycze powodzenia w dalszej walce[emoji173]

reklama
A jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balon :( Zobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co :) Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d ;)
No właśnie mam podobnie. Z jednej strony zjadłabym wszystko, co napotkam na swej drodze a z drugiej zaraz mi niedobrze a brzuch jak balon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry