sssurykatka
Fanka BB :)
No to przyzwyczajone... nie zazdroszczę.Wcześniej po prostu pytałam mocniejsze gowna na nerwice...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to przyzwyczajone... nie zazdroszczę.Wcześniej po prostu pytałam mocniejsze gowna na nerwice...
Podpowiedzcie mi coś, proszę.. Chyba był tu kiedyś poruszany temat.. Czy ciężarne maja pierwszeństwo w wizytach do specjalistów? Tzn. Czy ten okres oczekiwania jest krótszy niż dla zwykłego pacjenta? Myślę o gastroskopii. Wyczytalam, że w ciąży można i zalecają że znieczuleniem. A ja już od dawna wybierałem się, ale strach mnie zniechęcal. Jednak teraz przy wymiotach widziałam parę razy krew i martwi mnie to. Nie wiem ile przyszło by mi czekać, żeby zrobić na NFZ...
Ten budyń to pewnie resztki leku. A kolor żółtawy hmm... od czasu do czasu jakiś delikatny kremowy kolor sie zdarzał, ale jeśli masz typowo żółte upławy to może skonsultuj się z twoją gin i zapytaj czy może jakiś wymaz nie byłby potrzebnyChodzi mi o śluz jaki on może powodować ,
Zaczęłam się martwić czy to normalnie ze jest ok konsystencji budyniu w kolorze żółtym...
To nie jest typowo żółte , bardziej żółtawe może w sumie kremowe i tylko dzisiaj miało taki kolor , sama już nie wiem , chyba panikuje już...Ten budyń to pewnie resztki leku. A kolor żółtawy hmm... od czasu do czasu jakiś delikatny kremowy kolor sie zdarzał, ale jeśli masz typowo żółte upławy to może skonsultuj się z twoją gin i zapytaj czy może jakiś wymaz nie byłby potrzebny
Kochana nie panikuj tylko leć jutro na betęTo nie jest typowo żółte , bardziej żółtawe może w sumie kremowe i tylko dzisiaj miało taki kolor , sama już nie wiem , chyba panikuje już...
Jutro 9 dpt , ale będę mam robić dopiero 12...Kochana nie panikuj tylko leć jutro na betęKtóry to już będzie dpt?
Ja bym szła jutroJutro 9 dpt , ale będę mam robić dopiero 12...
O fak to aż tak źle??? Mnie tak brało przez ostatni tydzień, teraz tylko mi sie odbija wszystko co zjemBo nie chce się tak więcej czuć![]()
OK, dziękuję za odpowiedź. Jutro jeszcze idę do lekarza rodzinnego, zobaczymy co mi powie..Kurde kochana, ja napisałam, żeby Cię uspokoić, bo właśnie takie klaczki brałam za krwawienie i kiedyś mi to pokazano i wytlumaczono, że to tylko podrażnienie śluzówki. Ale również usłyszalam, że właśnie skrzepy (przepraszam za porównanie, jak przy miesiączce) są już bardzo niepokojące. Więc może jednak idź do gastrologa.