koliber091987
Fanka BB :)
Ja teraz jade w 7 tc na ostatnią weryfikację i też mi powiedział że mogę już iść do swojego lekarza.mi sam lekarz kazał zmienić w 9 tygodniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teraz jade w 7 tc na ostatnią weryfikację i też mi powiedział że mogę już iść do swojego lekarza.mi sam lekarz kazał zmienić w 9 tygodniu
Będzie git zobaczyszJa to się narazie tylko zastanawiam czy moje objawy mogą oznaczać ciążęna betę idę w środę tak ze wszytko się już wyjaśni
![]()
Przy tych pierwszych to podwozie i krew, a dalej to już kurczę nie wiemCzy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
U mnie na początku przez brzuch potem dopochwowo bo nie chciało się dzieciątko odwrócić a na koniec było sprawdzane łożyskk i mierzona szyjka.Czy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
Hihihi no dzięki skoro tak to sie cieszęTo jest bardzo dobry objaw!!! Hih
Czy jak i tak i tak to pęcherz pełny czy pusty?
Hahaha [emoji23] ehh ja to samo Sonia, jedno "kopytko" na 1-2 dni [emoji36]
mam to samo drzemka musi być i to ze 2 godzinyHihihi no dzięki skoro tak to sie cieszędo tego doszlo mi meeega zmęczenie,spalabym non stop.Czuje sie jak kot...
![]()
![]()