Cassiah
Fanka BB :)
Raczej rzadko rzadko to nic nie znaczy18.30 pierwsze usg i się okaże czy cos jest w jajeczku czy nie.... strasznie się denerwuje.... niby beta w sobote 15.330 ale często gesto to nic nie znaczy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej rzadko rzadko to nic nie znaczy18.30 pierwsze usg i się okaże czy cos jest w jajeczku czy nie.... strasznie się denerwuje.... niby beta w sobote 15.330 ale często gesto to nic nie znaczy...
Tule mocnoNiestety tak! Ciazy brak! Beta =0,1
Przykro mi bardzo :-( Które to podejście?Niestety tak! Ciazy brak! Beta =0,1
strasznie mnie przykro...mocno tule:*Niestety tak! Ciazy brak! Beta =0,1
Napewno mu sie przypomnij o te wlewy i nie pytaj o zmianr tylko ze chcesz inny np ten cos na uJutro wizyta u dr G ! jee... Rozpisanie stymulacji. juhuuu...
Już sama nie wiem o co pytać.. na pewno czy zmieni mi progesteron na inny, może o te jakieś cud wlewy z osocza co to mi je obiecał ?
Ja pierwsze mialam trochę tak a troche tak bo maluszek nie chcial zbytnio wspolpracowacCzy przy badaniach prenatalnych badają tylko przez brzuch czy sprawdzają też podwozie?
Dokładnie. Mnie lekarz zaproponowała przeniesienie się do swojego miasta bo też mam ponad 100km.W Novum to naturalnie wychodzi. Ja mam 150 km do nich to chyba jasne, że nie bedę u nich ciaży prowadzić i chyba nikt się tego nie spodziewa, przynajmniej nie odniosłam takiego wrazenia.
I chyba jeszcze o atosiban spytam bo ostatnio mnie skurcze dorwały jakieś... Portfelu- szykuj się.Ja pierwsze mialam trochę tak a troche tak bo maluszek nie chcial zbytnio wspolpracowac![]()