reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia a Ty sie już stymulujesz skoro bylas juz na wlewie? Bo teraz gorzej trybie. Masz recepte na intralipid? Bo jak cos to mam jeden di odsprzedania bo ja go nie zdaze wykorzystac
Czekam na @
Byłam na wizycie w połowie cyklu i dottorre kazał przyjść na intra za tydzień, a że byłam tuż przed owu a ja stara i głupia dalej się nie nauczyłam, że dzieci się robi w labo to poleciałam równiutki tydzień po wizycie na wlew (w razie "W"). Ale, że nic z tego to czekam już grzecznie na odwiedziny ciotki. Mam 3 butle intra w domu i też raczej jedna mi zostanie, może komuś innemu będzie potrzebny :)

Czekam na @
Byłam na wizycie w połowie cyklu i dottorre kazał przyjść na intra za tydzień, a że byłam tuż przed owu a ja stara i głupia dalej się nie nauczyłam, że dzieci się robi w labo to poleciałam równiutki tydzień po wizycie na wlew (w razie "W"). Ale, że nic z tego to czekam już grzecznie na odwiedziny ciotki. Mam 3 butle intra w domu i też raczej jedna mi zostanie, może komuś innemu będzie potrzebny :)
Ale przeciez 3 Ci beda potrzebne no chyba ze masz,inaczej dawkowac.ja miałam miec 2 tygodnie przed transferem (wyszlo tydzien przed) drugi w dniu transferu (byl dzień przed bo w dniu transferu mialam atosiban) a trzeci mialam miec 4 tygodnie po transferze

reklama
Czekam na @
A krotkim protokolem.idziesz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry