reklama

Kto po in vitro?

haha i ktoś tu mówił ostatnio, że trzeba się słuchać lekarzy :p hmmm... no nie pomyślałam o tym, ale jak będę mieć wlew np 7dc a przypuśćmy punkcję ok 12dc to mi wypadnie transfer 15dc - nie za często? doopa mi urośnie :p
Mozna to skonsultowac z docentem ale ja bym chyba tak zrobila.widzisz tez mialam miec pierwszy 2 tygodnie przed transferem a mialam tydzien przed a nastepny 6 dni pozniej

reklama
No mi od 2 tygodni waga praktycznie stoi w miejscu. Ale tyle co przytyłam przy stymulacjach to już z obecną waga rodzic powinnam :hmm:
Ja jak już moje mdlosci byly mniej dokuczliwe tzn dalej zygalam całymi dnami ale mialam sile zejść po schodach bo zaczybalam wiecej jesc to moja waga pokazywała 7 kg mniej a przypuszczam ze moglo byc ok 10kg mniej

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
Jest mysle fajna ale jak zaczelam ukladac rzeczy Hubcia to nie wiem czy nie lepsza bylaby z pulkami a nie szufladami-zobaczymy jak sie sprawdzi. Kochana a w jakiej branzy dzialacie? Bo ja nie wiem czy szwagierka nie bedzie pracy szukac

reklama
Jest mysle fajna ale jak zaczelam ukladac rzeczy Hubcia to nie wiem czy nie lepsza bylaby z pulkami a nie szufladami-zobaczymy jak sie sprawdzi. Kochana a w jakiej branzy dzialacie? Bo ja nie wiem czy szwagierka nie bedzie pracy szukac
Budownictwo. I to dosc specjalistyczne bo lekkie konstrukcje balkonow...
Takze teraz mamy kryzys wsrod monterow. Nie wiem gdzie sie podziali wszyscy budowlancy bo na rynku pracy czy w urzedach nikogo nie ma.
A tak to bedziemy szukac jak mi sie uda zajsc kogos na moje miejsce czyli z wyksztalceniem technicznym ale do biura. Czyli Inzynier Biurwa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry