Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WSpaniale!!! Serduszko! Mamuśka wierz w swój cud !!!!!!Przede wszystkim Adansonia ooooogroooooomne gratulacje. Wydarłaś to dziecko, teraz już musi być dobrze. Wczoraj dziewczynki już chciałam wam pisać że jednak cudu pod Wawelem nie będzie. Wstałam rano i wszystkie objawy zniknęły. No to jak przystało na starego narkomana trzeci raz z rzędu poleciałam na beta hcg. Przyrost o 33 procent czyli doooopa. Szybciutko poleciałam warować do Ingi, na całe szczęście przyjęła mnie na koniec. Serduszko jest. Inga mówi że w swojej karierze miała 2 cuda ten jest 3. Przypadek amedyczny. No cóż, jako stara fanka in vitra coś nie mogę zaakceptować że można być w ciąży bez arsenału leków, zastrzyków, skutków ubocznych. Zażywam dosłownie 3 tabletki luteiny podjęzykowej i tylejak tak można!!!! A do tego nic nie czuję.
Surykatko a jak wieści z wczoraj? Lafantynko takie niestety jest życie, następnym razem zaskoczy. Wiem co przeżywasz i naprawdę nie wiem za co. Dżoasia Kurcia oj będzie się działo. Murawa masz już to tsh?
Hej, od akcji krworoku coś mi się przestawilo i moje mega mdłości i rozmowy z kibelkiem poszły w niepamięć, zaczęłam jeść wiec super@Margit2018 uuuuuuuffffffff!!!!!! Kurcze to forum to chyba forum cudow, bez 2 zdan
@Pandzia89 a co u Was? Jak sie czujesz?
Mi wtedy na SOR lekarz powiedział, że plamienie jest normalnie w ciazy. Jak pojawi się czerwona krew a nie taka okresowa to szybko szpital. Spokojnie poczekaj do wizyty i na wizycie powiedz, że masz delikatne plamienia, chyba że coś się zacznie dziacWitajcie dziewczyny, dziś rano zobaczyłam na tych wypływających lekach jakby były one zabarwione takim kolorem cappuccino. Ogólnie się trochę bardzo przeraziłam, wizytę mam w czwartek i teraz nie wiem czy mam czekać czy iść do lekarza od razu? I tak mnie ćmi brzuch.
Kochana 2-3 dni wczesniej lub pozniej nie ma znaczenia. A ruszasz z nowa procedura czy to przed crio?Mam pytanie odnośnie kroplowka z Intralipidem mam w zleceniach 14 dni przed Ale ciężko trafić jak to ogarnełyście ?
Ufff... już zwątpiłam na początku Twojego wpisu... Trzymam kciuki za Twój cud i wysylam pozytywną energię!Przede wszystkim Adansonia ooooogroooooomne gratulacje. Wydarłaś to dziecko, teraz już musi być dobrze. Wczoraj dziewczynki już chciałam wam pisać że jednak cudu pod Wawelem nie będzie. Wstałam rano i wszystkie objawy zniknęły. No to jak przystało na starego narkomana trzeci raz z rzędu poleciałam na beta hcg. Przyrost o 33 procent czyli doooopa. Szybciutko poleciałam warować do Ingi, na całe szczęście przyjęła mnie na koniec. Serduszko jest. Inga mówi że w swojej karierze miała 2 cuda ten jest 3. Przypadek amedyczny. No cóż, jako stara fanka in vitra coś nie mogę zaakceptować że można być w ciąży bez arsenału leków, zastrzyków, skutków ubocznych. Zażywam dosłownie 3 tabletki luteiny podjęzykowej i tylejak tak można!!!! A do tego nic nie czuję.
Surykatko a jak wieści z wczoraj? Lafantynko takie niestety jest życie, następnym razem zaskoczy. Wiem co przeżywasz i naprawdę nie wiem za co. Dżoasia Kurcia oj będzie się działo. Murawa masz już to tsh?
Ja nie ogarnęłam i final finałów byl taki ze mialam 7 dni przed transferem i transfer się udalMam pytanie odnośnie kroplowka z Intralipidem mam w zleceniach 14 dni przed Ale ciężko trafić jak to ogarnełyście ?