Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co bierzesz na wzrost endo? U mnie bardzo słabo rosło,ale okazało się ze po prostu potrzebuję wyższej dawki estrofemu (finalnie bralam 4x1 dowcipnie) i efekt był bardzo dobryU mnie zależy czy endometrium będzie ok. Jeśli tak to ok 20 może będzie transfer.
Dziewczyny czy któras miała problem z endometrium i co z tym zrobiłyście?
Moje rośnie ok. Ma ok 9 mm w 10dc ale czasami jakoś nie podoba się mojemu doktorowi. Miałam już histeroskopie x 2 albo i 3 raczej nie mam jakiś zmian, ostatnio było wszystko ok.
Stresuje się, że znowu polecę i będzie porażka. Już nie wiem co kombinować żeby się lepiej przygotować.
Olka aż sine. Trzymam trzymam i nie puszczę.Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę![]()

Kciuki zaciśnięte!!!Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę![]()

Czyli jednak bez refundacji az tak potanialy?Tak zmieniło się - ja płaciłam za leki do stymulacji w zimie koło 1000 teraz 80 zostawiłam i byłam w szoku.
Cudowny Hubcio ❤❤Czesc ciotkiwaze juz 2700 gram
dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma
![]()