gosia321
Fanka BB :)
Czyli co narazie nie mozesz miec stymulacji ?Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli co narazie nie mozesz miec stymulacji ?Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem![]()
A adonsonia ma przyjechac w sierpniu na doszczepienie moze na doszczepienia maja inne terminy niz na wizyty. Ty tam dzwon i sie umawiajszczepią w krk albo u Maliny w Łodzi, ale podobno szczepionki dla Maliny sa przygotowywane w APC więc chyba doopa.
Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę![]()
Piękny ten Twój kropek :-) :-) :-) Gratulacje!!!Zobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowaoto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.![]()
Piekny widok ❤❤Zobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowaoto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.![]()
MEGA kciuki!!!!!!!!Krew już oddanawyniki o 14
czuje że to nasz dzień [emoji173][emoji173][emoji173]
Ale z kolei po estrofemie (a sztuczny cykl tylko w pierwszym i ostatnim transferze) łydki mi się zrobiły wielkie ciezkie i bolące. I żylaki bolesne. Odliczałam kiedy przestane go lykac, po nim puchnie na 100%Koniczynka ty się tak nie chwal![]()