gosia321
Fanka BB :)
Czyli co narazie nie mozesz miec stymulacji ?Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli co narazie nie mozesz miec stymulacji ?Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem![]()
A adonsonia ma przyjechac w sierpniu na doszczepienie moze na doszczepienia maja inne terminy niz na wizyty. Ty tam dzwon i sie umawiajszczepią w krk albo u Maliny w Łodzi, ale podobno szczepionki dla Maliny sa przygotowywane w APC więc chyba doopa.
Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę![]()
Piękny ten Twój kropek :-) :-) :-) Gratulacje!!!Zobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowaoto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.![]()
Piekny widok ❤❤Zobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowaoto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.![]()
MEGA kciuki!!!!!!!!Krew już oddanawyniki o 14
czuje że to nasz dzień [emoji173][emoji173][emoji173]
Ale z kolei po estrofemie (a sztuczny cykl tylko w pierwszym i ostatnim transferze) łydki mi się zrobiły wielkie ciezkie i bolące. I żylaki bolesne. Odliczałam kiedy przestane go lykac, po nim puchnie na 100%Koniczynka ty się tak nie chwal![]()