Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jajniki mnie bolaly,podbrzusze nie ale jak.sie martwisz to dzwon do lekarza. Moim zdaniem to przez powiekszajaca sie macice ale zawsze lepiej sie uspokoicA mnie od wczoraj bardzo ciągnie podbrzusze i czuje jajniki? To 10tyg. Czy któraś z Was tak miala? Zaczynam się martwić![]()
Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje
Powiedz kochana bo nie pamiętam dobrze jakie miałaś wskazanie do leczenia immunologicznego bo tutaj dziewczyny mnie namawiają żeby też poszukać i się przebadac a ja cały czas się zastanawiam. Help please kochana. Merci beaucoup![]()
Hej Dziewczęta.
Chciałam podzielić się pozytywnym aspektem. Dzwoniła do mnie moja dr z kliniki - spytać co u mnie. No szok. Dzwoniłam do niej tydzień temu, żeby odwołać wizytę pęcherzykową i powiedzieć, że jestem w szpitalu z pozamaciczną. A dziś zadzwoniła sama spytać, co u mnie. No jestem pozytywnie zaskoczona
Niestety powiedziała mi też, że po takich przygodach odczekujemy 2 miesiące. Więc odpadam z sierpnia, szykuję się na wrzesień!
Dobrej nocki dziewczęta. Jak dobrze pójdzie jutro wypiszą mnie ze szpitala![]()
Dziewczyny moja glupoty mnie czasem poraza. Wczoraj zapomnialam wziac do pracy estrofem no i co za tym idzie nie zarzylam tabletki ani rano ani po polidniu bo po powrocie do domu wpadlam i wypadlam i wrocilam dopiero po 21ci co zrobilam ?zarzylam 3 tablety na raz[emoji16] dzis rano kolejna jak Bog przykazal tylko ze jest mi wlasnie w autobusie niedobrze i dopiero wpadlam na to ze moglam je przedawkowac aaaaaaaa myslicie ze mocno narozrabialam i duuuipa z moim endo bedzie??
2018-07-11 chlopkers wizyta pęcherzykowa
2018-07-11 Olk@24 beta !!
Sliczny maly-duzy czlowieczek!! Gratulacje [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowaoto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.![]()
No niePrzykro mi beta <1,2...
Sprawdzę jeszcze w piątek ale na cud nie liczę...
TrZymam mooocnooo kciuki!!!Krew już oddanawyniki o 14
czuje że to nasz dzień ❤❤❤
W piątek mam wreszcie USG ale po raz pierwszy nie u lekarza z kliniki. Może się wstrzymam. Też pomyślałam o powiększającej się macicy. Może uspokoję nerwy i poczekam grzecznie do piątku.Jajniki mnie bolaly,podbrzusze nie ale jak.sie martwisz to dzwon do lekarza. Moim zdaniem to przez powiekszajaca sie macice ale zawsze lepiej sie uspokoic
Bardzo mi przykro:-( bądź dzielna.Przykro mi beta <1,2...
tulęPrzykro mi beta <1,2...