Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Apc Łodź z tym ze tam jest teraz chyba remont i jeszcze gdzieś w Warszawue z tyn.ze tam wizyta kosztuje 300 zlDziewczyny A mogła bym was prosić o namiary na kliniki w których przyjmuje doktor P ?chyba że któraś z Was ma może termin do oddania ??
Dziękuję, do Warszawy to mam za daleko...Apc Łodź z tym ze tam jest teraz chyba remont i jeszcze gdzieś w Warszawue z tyn.ze tam wizyta kosztuje 300 zl
Dziewczyny ogromne@Agniecha1508 @PaulinkaP kochaneza wizyty i same dobre wiadomości!! ❤❤
@koliber091987 Mamuskaza wizyte ! Słodkich widoków ❤
@Tysiek777 kochanaza wizytę ! Niech ten cud trwa kolejne 9miesiecy! ❤ czekamy na wiadomość !
MIŁEGO DNIA KOCHANE!!
POWTARZAM PYTANIE!
Czy jest Osoba chętna do prowadzenia kalendarza ?![]()
❤Ja przed druga punkcja mialam brzuch jak w 6 mcu ciazy, ledwo doszlam na wlasnych nogach, a jak anestezjolog pytal jak sie czuje to wyjeczalam tylko: zabierzcie juz to ode mnieeeee...Dziewczyny czy przed punkcja moge miec hiperstymulacje? Ciezko mi sie oddycha jak siedze brzuch mam wzdety ale tak jak wczoraj sikam normalnie
Chyba sie nakrecam...
Kurcia nie wymyślaj, lekarze pytają się ciebie czemu nie jesteś w ciàży więc to dobry znak.Ale niektore mimo ze mlode to z jajek i tak dupa. Ja 28 i ledwo 6 jajek, do tego endomenda z cyklu na cykl coraz gorsza. Trza sie sprezac.