Tak chyba czynne od 12Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak chyba czynne od 12Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...![]()
Ja tez pajacy nie wzielam ale za to super body i czapeczki❤
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Wczoraj byłam na usg i jest w pęcherzyku zarodek, pęcherzyk żółtkowy no i zawiązek serduszka z tętnem 114 u/min.![]()
Ja kojarze tylko, gdy Asia pisala ze dziewczyna z innego watku chciala sie zamienic na pozniejszy termin. Ale ona miala do oddania termin na samym poczatku lipca, wiec to juz pewnie nieaktualneTeż właśnie pamiętam że ktoś pisał tylko nie pamiętam kto , byłam pewna że to mi się nie przyda...![]()
Plum 1986 kochana A mogła bym Cię prosić o numer na który dzwoniłas bo ja mam kilka i nie wiem który to ten właściwy...![]()

Dziękuję ❤❤❤Dzwoniłam do Apc analizy medyczne ul. Sczanieckiej tel 42 640 95 52. Jest jeszcze kom podana 696004043.![]()
To ja pisalam ze mam do oddania ale niestety gadalam z mama i powiedziala ze mi go odwolala niedawno. Ale sprobuj moze jeszcze nikt nie zajal. Ja rezerwowalam przez znany-lekarz.plDziewczyny ja mam do Was prośbę , jak by którejś z Was obiło się o uszy że ktoś chce oddać termin U Paśonka to bardzo proszę dajcie znać , bardzo zależy mi na czasie... oczywiście w grę u mnie wchodzi tylko Łódź...
Z góry dziękuję
Suuuper! Gratuluję !niech rośnie [emoji173]Wczoraj byłam na usg i jest w pęcherzyku zarodek, pęcherzyk żółtkowy no i zawiązek serduszka z tętnem 114 u/min.![]()
A na kiedy miałaś ?To ja pisalam ze mam do oddania ale niestety gadalam z mama i powiedziala ze mi go odwolala niedawno. Ale sprobuj moze jeszcze nikt nie zajal. Ja rezerwowalam przez znany-lekarz.pl