Kochana ja jednak rezygnuje...Ok. To priv. Ustalimy szczegóły
Może Surykatka będzie chętna
Ale dziękuję bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja jednak rezygnuje...Ok. To priv. Ustalimy szczegóły
Beta wskazuje na okolo 5/6-ty tydzien. Zaczekam do jutra na kolejna bete. Lekarka w szpitalu, ktora w poniedzialek robila mi usg (ustalenie terminu histero) tez o niczym nie wspominala, a gdyby dostrzegla ciaze to napewno by nie zezwolila na histerke. Gorzej ze w lewym jajniku cos mi sie mocno goraco zaczelo robic.Jak nie powinnas byc w ciazy skoro beta na to wskazuje. Moze idz do innego lekarza
Jest w łodzi ale terminy dopiero na wrzesieńDziewczyny co to Pasikonik tylko w Wawie przyjmuje teraz wtf?Nie ma już tego gabinetu w łodzi?
Kurde mi kazał do siebie pisać w 1 lub drugim tyg sierpnia bo mam się doszczepiacJest w łodzi ale terminy dopiero na wrzesień
No coś mówił o skurczach na macice wiec teraz ten lek dorzucił i acard po transferze nie wiesz może ile czasu ten lek leci ? I czy jest skuteczny

No mój tez gada ze jeden ,ale ja biorę dwa a mój do tego nic nie ma bo to ja podejmuje decyzje
Mam nadzieje ze u mnie tez sukcesem się skończy ten transferPół godziny przed transferem leci jedna część i dwie godziny po nim druga. Na ile skuteczny nie wiem, ale ja w ciąży jestem![]()
Pompa infuzyjna to nazwa pompki do podawania lekow dozylnie w sposob kontrolowany ze strzykawki [emoji4]Ja to mam mieć podane w pompie infuzyjnej i odrazu po tym będzie transfer i po transferze acard i do domciu poleze tam z 2 h po transferzeakurat się zdrzemnę
Musi! Będziemy wszystkie mocno trzymać kciuki! :-*Mam nadzieje ze u mnie tez sukcesem się skończy ten transfer![]()