gosia321
Fanka BB :)
Tak tez dostalam skierowanieDzis bylam u lekarza prowadzacego ciaze i dał mi skierowanie na badania prenatalne. Okazało sie, ze po in vitro badania te są bezplatne
Chodzi oczywiście o usg i test pappa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tez dostalam skierowanieDzis bylam u lekarza prowadzacego ciaze i dał mi skierowanie na badania prenatalne. Okazało sie, ze po in vitro badania te są bezplatne
Serio? Pappa bezplatne?Dzis bylam u lekarza prowadzacego ciaze i dał mi skierowanie na badania prenatalne. Okazało sie, ze po in vitro badania te są bezplatne
Ja tam trzymam kciuki zeby to zakonczylo sie pieknie ❤❤Beta wskazuje na okolo 5/6-ty tydzien. Zaczekam do jutra na kolejna bete. Lekarka w szpitalu, ktora w poniedzialek robila mi usg (ustalenie terminu histero) tez o niczym nie wspominala, a gdyby dostrzegla ciaze to napewno by nie zezwolila na histerke. Gorzej ze w lewym jajniku cos mi sie mocno goraco zaczelo robic.
Tak ale to zalezy od lekarza czy wystawi skierowanie we wskazaniach wpisuje ciaza po ivf i to wystarczySerio? Pappa bezplatne?
Kochana owulacje to i ja mialam bedac w trakcie poronienia i na sztucznym cyklu. Biologia to nie matematyka niestety :/ czekamy razem z toba na dobre wiesci :* beta niech rosnie, a jesli dzis byla na poziomie ok 1000 to moglo jeszcze nie byc widac ciazy. Ehh.... cierpliwosci...Jestem juz po krwi i usg. Sytuacja jest na tyle dziwna ze nawet moja lekarka nie ma pojecia co sie dzieje i jak to wogole skomentowac. Jutro mam powtorzyc bete. Moja dzisiejsza beta to ponad 1000, tylko ze na usg nigdzie przenigdzie nie widac ciazy, a za to jutro lub pojutrze szykuje mi sie owulacja.
Lekarka twierdzi ze raczej nie powinnam byc w ciazy, sugerowala ze moze bylam w poprzednim cyklu, ale chyba sama nie byla o tym przekonana. Wygladala na mocno zdumioną moim przypadkiem.
@Justin87 priv :-)Ok. To priv. Ustalimy szczegóły
U nas w Belgii to wolność Tomku w swoim domku ...wszystko tu jest dziwneDziwne. U Nas obie strony dostawały umowę i musieliśmy każdy wypełnić ją osobno, mąż wpisywał jak Ja ile podajemy zarodków itd. Myślałam, że to standard![]()
U nas w Belgii to wolność Tomku w swoim domku ...wszystko tu jest dziwne

Tak.Serio? Pappa bezplatne?
U mnie mąż podjął decyzje i bierzemy dwa maluchy z zimowiska czas na bliźniaki ile można je mrozićW sumie warto tak ważna decyzję podjąć wraz z mężemjednak to On też będzie wychowywał Wasze szkraby i ma wkład w ich stworzenie
![]()