kochanka328
Fanka BB :)
super gratuluje blizniakówSą dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super gratuluje blizniakówSą dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
Ok to daj znać na privie@adansonia - kobieto bieere od Ciebie - bo mój lekarz nie ma zamiaru mi tego przepisać , a Nasz cudotwórca z Łodzi zalecił ,a ten śmie powtarzać jego decyzję - nie ma zamiaru wcale mi dawać heparyny.
Dokładnie o tym samym pomyślałam. Jest ginekoligiem i niech ta działka się zajmie, ma zalecenia od innego specjalisty i na tej podstawie ma wypisać receptę. Jak nie on to lekarz rodzinny. Szlag mnie trafia jak słyszę p takich lekarzynach burakach co to wiedza więcej niż inni.Kurde tyle kasy zaplacilas za diagnostyke immunologii i w klinice mowia, ze nie beda tego brac pod uwage? Z jakiej paki ginekolog podwaza diagnoze i zalecenia immunologa w zakresie immunologii? To tak jakby mi dentysta powiedzial, ze sorry, ale wg niego wynik cytologii nie ma znaczenia... Ale sie wkurzylam [emoji34]
Edit. Byl tu kiedys temat przewozenia zastrzykow. Moze dziewczyny zza granicy jakos pomoga???
a jaka dawka? jak 40 to biorę wszystkoGirls bede miała parę opakowań neoparin do sprzedania któraś reflektujeja mam na refundacje
Jeszcze mam receptę na 3 opakowania też to mogę wykupić.
Zmieniajanmi na clexsane
Do chirurga naczyniowegoDziewczynki - tak myślę , a może sprobowac z innej strony z ta heparyna , porobily mi się straszne zyłki na nogach nosz tragedia sieć jak u rybaków ... i tak myślę może tu uderzyć - hymmm tylko do jakiego lekarz ?
O boze jak cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Są dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Hej Dziewczynki my po wizycie u gina i... pomimo brania tabletek anty nic się nie wyciszylo i mam 2 piękne pęcherzyki owulacyjne. Tym sposobem mam brac dalej anty ale bez przerwy czyli 21 tabsów i nowa paczka -. Niestety doktor nie mam zamiaru dostosować się do zaleceń cudotwórcy bo ... nie widzi podstaw patrząc na badania i na wszelki wielki nic nie bedzie dawał . Heparyna - po co Pani heoaryna. Encorton mam co prawda 2 opakowania 10 mg czyli 40 tabletek - ale miala wg docenta brać od 2 dnia cyklu , a dziś 17 dzień i chyba nie bedzie @ jak mam brać ciągiem antykoncepcję, myślę czy sama bez wiedzy lekarza sobie go brać ? Hyyyymm? jak myślicie ?