redferrari
Fanka BB :)
ja już 10 tygodni i niedowierzam, za każdym razem się wzruszam jak widzę serduszko i cieszę jakbym dopiero się dowiedziałaTo już całkiem duży/duża. [emoji7]
Jestem taka szczęśliwa ale nie dociera to do mnie jeszcze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już 10 tygodni i niedowierzam, za każdym razem się wzruszam jak widzę serduszko i cieszę jakbym dopiero się dowiedziałaTo już całkiem duży/duża. [emoji7]
Jestem taka szczęśliwa ale nie dociera to do mnie jeszcze.
Są dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
Człowiek mądry po fakcie jest zawsze.No i po co się tyle stresowałaś?
Gratuluję[emoji173][emoji173]
myślę, że przy 3,6 możesz brać 50 albo nawet 50 i 1/2 25 czyli 62,5 - trzeba by jak najszybciej zwiększyć, bo to tak od razu nie spada, a no i pamiętaj jak brać, bo eutyroks ma słabą wchłanialnośćDziewczyny, mam pytanie do tych co biora euthyrox. W maju badalam tsh i mialam wynik 0.98 przy braniu dawki 25mg. Kontunuowalam ta dawke ale wczorajszy wynik to juz 3.6. Mam zaplanowany transfer jeszcze w lipcu, myslicie ze uda sie zmniejszyć to tsh? Jaka dawkę przyjąć? Moja pani endokrynolog jest na urlopie wiec nawet nie mam jak z nia sprawdzić.
myślę, że przy 3,6 możesz brać 50 albo nawet 50 i 1/2 25 czyli 62,5 - trzeba by jak najszybciej zwiększyć, bo to tak od razu nie spada, a no i pamiętaj jak brać, bo eutyroks ma słabą wchłanialność
Link do: Niedoczynność tarczycy, Hashimoto a leki – czy możliwe, że źle je przyjmujesz?
No właśnie aż zglupialam11 tydz. Źle kliknelam;-)
Że Ty 21 tydz. i dzidzia ma 4 cm... A ja 13 tydzień i maleństwo ma 7,20...Tak tak mój błądNo właśnie aż zglupialamŻe Ty 21 tydz. i dzidzia ma 4 cm... A ja 13 tydzień i maleństwo ma 7,20...
Mysle, ze nie bedzie problem, na moa heparyne nikt za bardzo nie spojrzal na lotnisku w pyrzowicach. Przed odprawa bezpieczenstwa podesalam do nich I pkazalam zaswiadczenie I powiuedzialam, ze do in vitro podchodze, ale nawet nie spojrzeli na to zaswiadczenie. Zalatw sobie w jezyku poolskim, chyba w klinice powinni ci cos takiego wystawic. W ciechocinku bez problem wystawili I lekarz podpisal. Zawsze mozesz tez na lotnisko zadzwonic I dopytac zeby miec spokojna glowe.@Mieciu85 - ja tylko w jedną stronę je zabiorę z PL. Kurczę , a jak latają ludzie z insuliną ?