Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
około 2 tygodnie to są te kiedy jesteś między 1 dniem okresu a zapłodnieniem, właściwie to jeszcze nie jesteś wtedy w ciąży ale że w większości przypadków trudno określić kiedy doszło do zapłodnienia więc liczymy od daty OM.Głupie pytanie mam, ale trochę zglupialam. Zawsze myślałam, że ciąża trwa 39 tyg. A dziś dopiero wyliczył, ze mój termin porodu wypada na 42 tydzień . Dluuugooo... To jak to w końcu jest?![]()
No to miłego odpoczynku, na mleko uważaj, ze względu na bakterie lepsze są czerwone syropy, bo odkażają organizmBabiszonki moje
Dorwałam termin na doszczepienie 7go sierpnia (aplauz dla miłej Pani z APC). Teraz trzymajta kciuki,żeby mi wtedy punkcja nie wypadła, chyba, że dalej tak będzie w kulki leciała to może zdążę z tym szczepieniem zanim @ przylezie :/
Dzisiaj zaczynam urlop więc nie róbta szumu jak zapiję (wiejskim mlekiem prosto od mućki) w któryś dzień i mnie nie będzie na forum![]()
haha i tak powstaje kefirNo to miłego odpoczynku, na mleko uważaj, ze względu na bakterie lepsze są czerwone syropy, bo odkażają organizm![]()
Ja od stycznia walczę co chwilę z tsh. 2 miesiące temu zwiększył mi dawkę na 75mg,bo miałam tsh 4,35. A teraz tak mi spadło że aż myślę czy nie za bardzo, bo 0.98 zdaje się. Odkąd pilnuje tego wyniku nigdy nie był tak niski.
O matko ale super. Gratulacje ogromne [emoji175]Są dwa maluchy, dwa serduszka. [emoji173][emoji173]
Jeden ma 11 mm a drugi 11,9 mm. Jestem przeszczęśliwa. [emoji7]Zobacz załącznik 876991Zobacz załącznik 876992Zobacz załącznik 876993
Ale to badanie jest wtedy na NFZ? Czy tam gdzie już jestem zapisana też?A czemu po ptokach? Skierowanie podobno może dać nawet lekarz rodzinny. U mnie dodatkowo wskazaniem był wiek...
Na necie jest lista placówek, gdzie można zrobić badanie na NFZ. Musiałabyś podzwonic i umówić się. Także ja byłam w zupełnie nowym miejscu.Ale to badanie jest wtedy na NFZ? Czy tam gdzie już jestem zapisana też?