reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agniecha, jak mnie jutro po tym czerwonym syropie nawet łeb nie będzie bolał to chyba ze mną serio coś nie tak... (próbuję wywołać "wilka" z lasu). Qwa nic nie działa - syrop, gorąca kąpiel, beta, testy, cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz... niech mnie ktoś pierdyknie...
@dżoasia - wiem zaplanuj np. cos suuupppeee extremalnego - (np. lot balonem :p , mega spa )(coś na invitrową kieszeń) ciesząc się , ze bedzie mega fajnie bo nie trza się z podpaskami albo tamponami szlajac - i na 1000 % @ przyjdzie w naj mniej oczekiwanym momencie. Z syropem czerwonym nie szalej - poranny kac i ból głowy zapewniony ( bryyy jak seprzypomne :growl:)

@dżoasia - wiem zaplanuj np. cos suuupppeee extremalnego - (np. lot balonem :p , mega spa )(coś na invitrową kieszeń) ciesząc się , ze bedzie mega fajnie bo nie trza się z podpaskami albo tamponami szlajac - i na 1000 % @ przyjdzie w naj mniej oczekiwanym momencie. Z syropem czerwonym nie szalej - poranny kac i ból głowy zapewniony ( bryyy jak seprzypomne :growl:)
Haha moze skok na bungee dalby rade. Chociaz nie wiem czy polecialoby z tego otworku co akurat trzeba :D dobra, ide spac bo prdole juz za bardzo:P

Haha moze skok na bungee dalby rade. Chociaz nie wiem czy polecialoby z tego otworku co akurat trzeba :D dobra, ide spac bo prdole juz za bardzo:p
Test próbny żyganka byś miała - przed ciążą jak znalazł. Ty tu nie pie.... bo i tak z @ nici pie...l... nie z nami - s£uchaj się @chlopkers :szok: ... sranie jeszcze nikogo nie zabiło :growl: twoje lecące przed Tobą podczas tego skoku - było by prekursorem:p . Dobra dobranoc bo tera ja pitole glupaty :angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry