reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po wizycie i zla jestem jak cholera! Moj lekarz nb. Wiec poszlam do dr. Lang...
z novum, miala ktoras przyjemnosc?? Nie wiedziala co do encorton accofil intrapilid i pyta mnie co to jest?! Na usg mowi ze endo ladne 8 mm a dzis 10 dc aleeee chyba sa 2 polipy ale ona nie jest pewna i mam isc do swojego lekarza we wtorek i to po potwierdzic?! Wtf!!! Jezeli to polipy to czeka mnie kolejna histeroskopia[emoji21][emoji21][emoji21] na wtorek zaposalam sie do Lewickiej. Zna ta dr. Ktoras??
Hmm to po kiego grzyba Cie przyjela skoro nie potrafi nic stwierdzic samodzielnie???? Masakra

Piekny i zazdroszcze ze to prawdziwy ciazowy [emoji7] [emoji7] [emoji7] Bo ja mam taki sam ale od gazów [emoji20] Ciagle ktos pyta czy jestem w ciazy albo zerka na niego albo ja juz trip łapie [emoji14]

Ogolnie to juz nie wytrzymuje z tymi piersiami, szczegolnie w nocy... U was tez sie bol nasila podczas spania? Ja juz nawet sie nie przekrecam tylko spie na plecach co nie jest moja naturalna pozycja, bo przytrzymywanie ich reka juz nie pomaga... Czuje sie jakbym miala worek kamieni ostro zakonczonych w cyckach...
Mnie tez bola ale z tego co opisujesz to nie az tak bardzo jak Ciebie. Biedna jestes [emoji853]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry