A @M@gda albo @anetka303 się odzywały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny.Dzis rano mialam pierwszą w życiu punkcję. Lekarz poinformował o 5 jajeczkach....boję się że to mało i nic z naszego malucha nie wyjdzie.Ile u Was pojawilo sie jajeczek i ile przetrwało do transferu?[/QUOTE
6 pobranych ale stymulacja celowo zatrzymana z czego 3 komórki i 2 zarodki
dziewczyny mam kolejne pytanie jak ze slonkiem czy lepiejnie nie ryzykowac po tygodniu brania sterydów ? Mam ochote jechac jutro na plazing ?
Hehe. Kupiłam dzisiaj większe majtasy, bo dotychczasowe jakieś takie przyciasnawe się zrobiły. Kupiłam rozmiar za duże, bo myślę przyszłościowo.Dziewczynki czy jak bawełniane majtki zaczynają cisnąć to już chyba nie jest dobrze![]()
Hehe ja dzis wareczke zero chlodze zobaczymy czy wejdzie tak jak mam na nia ochote czy wezme lyka i bedzie stacUfff to ja dziś zaszaleje , ale z głowadziekuje ci GOsiaczku
Też mam cały dzień ochotę na piwerko i mam schłodzone w lodówce. Mniam. [emoji7]Hehe ja dzis wareczke zero chlodze zobaczymy czy wejdzie tak jak mam na nia ochote czy wezme lyka i bedzie stac![]()
Nie ma problemu ze słońcem, spokojnie mozesz sie opalać jak juz nie bierzesz lekow. Chyba ze juz bierzesz estrofem to juz nie mozna niestety. Pytalam Pasikonika i pozwolil opalac sie po immunosupresji