Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze dziewczyny tyle piszecie ze nie jestem w stanie kazdej odpisywac a co chwilka dolacza do nas kolejna invitrowka
Trzcinka mam nadzieje ze babelek zostanie juz z toba na zawsze
SonySony witaj wsrod nas...
Hola ciesze sie ze biopsja juz za toba - kiedy wyniki - mam nadzieje ze wszystko wyjdzie w porzadku no i oczywiscie jutro wielki dzien - pamietam ze chcialas jakis taniec - postaram sie cos tam wyczarowac;-)
Benle - za ciebie rowniez:-)
Roxii, Lawendowy za Was bede w poniedzialek:-)
Pozdrawiam tez wszystkie ciezarowki - dolegliwosci ciazowe sa - i bardzo dobrze - pamietacie jeszcze niedawno pisalyscie ze ze zazdroscicie takich objawow wiec teraz nie mozna narzekac hihihi - pomyslcie ze tego sleczenia nad kibelkiem tez Wam ktos zazdrosci hihihi
No a ja jutro tez mam pierwsza wizyte i rozpoczynam (mam nadzieje) stymulacje - krotki protokol - NO NARESZCIEEEEE
lawendowy, no cóż bolało i jeszcze troche boli ale można wytrzymać. w końcu jak nie my to kto wszystko zniesie;-). staram sie o tym nie myśleć i już. teraz myslę tylko żeby moje kruszynki sie ładnie rozmroziły, wskoczyły gdzie trzeba i zostały tam na 9 miesiecy. teraz tylko to się liczy. a wynik z biop w poniedziałek ma być.