Cassiah
Fanka BB :)
Kochanaaa [emoji173][emoji173][emoji173] Wzrusza mnie to ze cala Polska tak za Chorwacje trzymala kciuki@Cassiah Chorwacja do boju! Moje piwko kibica to domowy kompot z jablek, borowek i agrestu [emoji16]Zobacz załącznik 877826
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochanaaa [emoji173][emoji173][emoji173] Wzrusza mnie to ze cala Polska tak za Chorwacje trzymala kciuki@Cassiah Chorwacja do boju! Moje piwko kibica to domowy kompot z jablek, borowek i agrestu [emoji16]Zobacz załącznik 877826
Dokladnie to samo mowimy z M [emoji6] nie wiem czy Francja byla lepsza. Napewno mieli wiecej farta. Natomiast duch walki druzymy Chorwacji niesamowity! [emoji173][emoji173] Mysle, ze Polacy tak bardzo im kibicowali wlasnie dlatego, ze w naszej reprezentacji tego zaangazowania brakowalo. Chorwacja swoja postawa podbila serca wszystkich kibicow [emoji4]Kochanaaa [emoji173][emoji173][emoji173] Wzrusza mnie to ze cala Polska tak za Chorwacje trzymala kciukiNo coz wygral lepszy... Ale srebro tez spoko
w koncu Chorwacja najlepsza BIALA druzyna na swiecie
![]()
Hahaha ja kibicowalam przy kompocie ale tylko z jablek@Cassiah Chorwacja do boju! Moje piwko kibica to domowy kompot z jablek, borowek i agrestu [emoji16]Zobacz załącznik 877826
Ooo nie pomyslalam tym! Dzieki! Przyda sie tak czy siak z czasemA juz sie boje pomyslec co bedzie pozniej jak sie wypelnia mlekiem...
Też lecze się w Gamecie Rzgów tylko u innego lekarza. Udało mi się za pierwszym razem mimo, że wcześniej były 3 nieudane IUI. Także i takie rzeczy się zdarzająDziękuję kochane za odpowiedzi trochę się pocieszylam ale żądam glupiutkie pytanie czy jest możliwość że się nie obudzę? Głupie wiem. Może ktoś jeszcze opowie o swoich wrażeniach dotyczących znieczuleniaja się leczenie w gamę ie Rzgów u p. Radwan. Dziewczyny czy pierwsze podejście jest w ogóle możliwe zakończone sukcesem? Jakoś jestem dzisiaj zrezygnowano może to hormony bo wydaje mi się że 175 purogen to jednak duża dawka ale chyba lekarz wie co robi
A ja myślę że możesz. Sama po transferze dostałam zalecenia żeby brać esentiale forte. Transfer miałam dwa dni po punkcji.Dziewczyny czy ja na te moje wzdecia moge moge esencjale forte sobie zaaplikowac? Strasznie czuje sie pelna ale brzuch nie rosnie mi![]()
Bylam w aptece i mi odradzili esencjale bo to nie na wzdecia tylko wspomagajace watrobe i ona by tego nie brala przy in vitro bo kobieta w ciazy nie mozna brac a my jestesmy tak traktowaneA ja myślę że możesz. Sama po transferze dostałam zalecenia żeby brać esentiale forte. Transfer miałam dwa dni po punkcji.
Kasiulka podpisuje się pod postem w 100%Dokladnie to samo mowimy z M [emoji6] nie wiem czy Francja byla lepsza. Napewno mieli wiecej farta. Natomiast duch walki druzymy Chorwacji niesamowity! [emoji173][emoji173] Mysle, ze Polacy tak bardzo im kibicowali wlasnie dlatego, ze w naszej reprezentacji tego zaangazowania brakowalo. Chorwacja swoja postawa podbila serca wszystkich kibicow [emoji4]
@Dziunia12 punkcja to jak piszą dziewczyny jedna z przyjemniejszych chwil w całej procedurze :-)Leczenie się w Gamecie Rzgów u Pawła Radwana byłam u profesora ale u mnie się to wszystko bardzo szybko potoczyło i przed orzekajaca wymieklam i chciałam przełożyć o miesiąc więc profesor się chyba trochę zdenerwował i powiedział że on będzie wtedy na urlopie i przełożył mnie synowi. Po prostu nie byłam psychicznie jeszcze gotowa musiałam się jakoś z tym przegrywać sam wyrok niedrozne Ch jajowody był dla mnie szalenie nieprawdopodobne i mocno to przeżyłam teraz już nie ma odwrotu dzisiaj trzeci zastrzyk![]()