gosia321
Fanka BB :)
Oj fryty yamiJa już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj fryty yamiJa już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]
Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologaNo ja mam wizytę u G 30.07.18 - jeszcze raz grzecznie zapytam czy wezmie pod uwagę zalecenia wujka , jesli nie po prostu wyjdę z gabinetu i zmienie lekarza - mam dziwnie przeczucia , ze powinnam tak zrobić - zobaczymy - umowilam się jeszcze na 23 do immunologa w klinice jak nie to sama zastosuje się do zaleceń wujka i będę rodzinnego błagać o recepty - bo żeby nawet heparyny nie dawać aaaaaa coś mnie się wydaję , ze tym razem znów sie nie uda , a to Nasze ostatnie podejście więcej finansowo nie podzwigniemy.
Kurcia 5-6 pęcherzyków to nie 0!!!! Najwyżej będzie jeden bejbik. Kciuki za środę.Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
7 dzien stymulacji a estradiol 160...
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Zwiekszony menopur do 150 i kolejny podglad w srode.
Kochana, daj sobie czas, stymulacja jeszcze trwa. Wiesz przeciez, ze lepiej miec 5, ale dobrej jakosci niz 15 slabych. Popatrz, u mnie niby lekkie pcos a mialam raptem 8 pobranych z czego 7 dojrzalych. Ty odpowiadajac slabo na stymulacje, masz poki co prognoze na 5-6 sztuk. Niewielka roznica [emoji4]Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Widzę, że nie tylko ja mam fazę na frytki, pizza też jakoś super smakuje w ciążyJa już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]

@gosia321 Gosienko ja caly czas mam recepty na wszystko 100% , więc mi to gancy gal - aby tylko recepty były. No nic pogadam z ginem. Tylko z tą heparyna jestem zdziwiona , toć to zazwyczaj standardy. No mój rodzinny nie wiem jak tam , ale spróbuję najwyzej mnie na stosie spali za in vitro.Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologa
Kurcia przeciez 5-6 to nie jest tak malo! Ja w polowie stymulacji mialam przewidziane 7-8 a podczas punkcji wyjeli 11. Na pewno jeszcze sie zmieni a przeciez i tak nie zaplodnia wiecej niz 6. Trzymam kciuki zeby Menopur dak rade i zadzialal jak trzeba! Glowa do gory!Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...