misis188
Fanka BB :)
O ile beda Ci suszyc pazurki w lampie led to mysle ze okHej dziewczynki.Mam dzis dzien doła i tak sobie pomyslalam poprawic humor i isc na gel manicure i henne na brwi myslicie ze to nie zaszkodzi po transferze?Jest 7dpt.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ile beda Ci suszyc pazurki w lampie led to mysle ze okHej dziewczynki.Mam dzis dzien doła i tak sobie pomyslalam poprawic humor i isc na gel manicure i henne na brwi myslicie ze to nie zaszkodzi po transferze?Jest 7dpt.
Lepiej dmuchac na zimne z tymi paznoketkami.Zostawie je jak sa.Co do paznokci zdania są podzielone, ja bym się wstrzymała i mimo iż od paru lat robię hybrydy, to w pierwszym trymestrze odpuściłam. Co do henny nie widzę przeszkód :-)
No tak mi sie wlasnie wydaje. Dlatego dopytuje.Dziewoje , a czy te 35 lat - to przypadkiem nie chodzi o ilość zapładnianych jajek ? Ilość podanych zarodków - to chyba od lekarza zalezy ?
Oby bylo te 6...Kochana a Ty mi.sie prosze nie martwic bo bedzie duzo oocytiw a co za tym idzie zarideczkow[emoji110]
Też muszą być wskazania żeby podali więcej. Bynajmniej ja byłam tak informowana. Przy wieku poniżej 35 lat przy dobrych badaniach podaja jeden zarodek,ponieważ ciąża mnoga jest ciąża większego ryzyka i nie chcą kobiet na takie narażać.No tak mi sie wlasnie wydaje. Dlatego dopytuje.
Bo mi podawali po 2 bez problemu.
Cos chyba kreci. Ja mysle ze to zalezy od polityki kliniki. Nie chce mi sie szperac w ustawie ale ograniczenia sa chyba tylko w zakresie zapladnanych komorek. Ja mialam 7 tranaferow i poza pierwszymi dwoma w ramach programu rzadowego to zawsze ja podejmowalam decyzje dot. Ilości transferowanych zarodkówJeśli chodzi o ilość to może być zaplodnionych tylko 6 a jeśli chodzi o transfer dwóch zarodków to tylko jeden przed ukończeniem 35 lat chyba że są do tego jakieś wskazania musiałam podpisać nawet jakiś dokument tak mi jeszcze profesor tlumaczyl
Ja zostałam tak poinformowana jak @Dziunia12 pisze. Nikt mnie nie pytał od razu było wpisywane 1 zarodek bo wiek poniżej 35 roku życia.Cos chyba kreci. Ja mysle ze to zalezy od polityki kliniki. Nie chce mi sie szperac w ustawie ale ograniczenia sa chyba tylko w zakresie zapladnanych komorek. Ja mialam 7 tranaferow i poza pierwszymi dwoma w ramach programu rzadowego to zawsze ja podejmowalam decyzje dot. Ilości transferowanych zarodków
To.ja pierwszy transfer dwoch zarodkow mialan w wieku 28 lat. Moim.zdaniem to.zalezy od kliniki. W dwóch klinikach mialam transferowane po 2 zarodki, w sumie 4 transfery dwoch zarodkow..Ja zostałam tak poinformowana jak @Dziunia12 pisze. Nikt mnie nie pytał od razu było wpisywane 1 zarodek bo wiek poniżej 35 roku życia.
Efekt jest super [emoji4] gdybym wiedziala kilka lat temu, jak teraz beda wygladaly moje, robione metoda piorkowa, nigdy bym sie na nie nie zdecydowala [emoji53] tylko microbladingJa miałam metoda microblading, super;-)