misis188
Fanka BB :)
Tylko przed dluzszy okres potem nosiłam 80d wiec nie wiem czy jest sens teraz wiekszy kupowacO kurcze. No to czyli ze trzeba kupowac z luzem ale i tak na jednych zakupach sie nie skonczy [emoji6] dzieki Misis [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko przed dluzszy okres potem nosiłam 80d wiec nie wiem czy jest sens teraz wiekszy kupowacO kurcze. No to czyli ze trzeba kupowac z luzem ale i tak na jednych zakupach sie nie skonczy [emoji6] dzieki Misis [emoji4]
No u nas już 6 był w tym 2 transfery po 2 i teraz zostały nam ostatnie dwa czyli to będzie nasz 7 transfer i bierzemy dwa3 transfer i bierzemy ostatnie dwa maluchy. A u Ciebie ?
Szczerze mowiac nie kupowalabym w ogole, bo nie wychodze prawie wcale z domu, a w domu chodze bez stanika. Tak mi najwygodniej. Ale sie naczytalam, ze jak bede chodzic bez to mi cycki opadna [emoji23] i potem po porodzie co? Jak to mowia, wary po cyce, cyce po wary, wary po kolana [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6]Tylko przed dluzszy okres potem nosiłam 80d wiec nie wiem czy jest sens teraz wiekszy kupowac
Hej, tak się wtrące, ja mam 27 lat i zrobiłam samo usg prenatalne i wyszło bardzo dobrze i lekarz powiedział, że moge ale nie musze zrobic dodatkową pappe do max 4 dni po badaniu usg. Zrobiłam bo to tylko 100zł dodatkow. Wyniki miałam tego samego dnia co oddałam krew czyli wartosci wolnej bety hcg (to co innego niż beta taka co robimy na poczatku ciąży) i własnie ten pappa. One same z siebie niewiele mowia, trzrba je połączyc z wynikami usg. Wysłałam je lekarzowi mmsem i on to wprowadził do programu razem z wynikami z usg i powstaje ryzyko z usg + krew [emoji4]No właśnie o to mi chodzi. Sama nie wiem bo lekarz z novum zapisała mi USG genetyczne plus test Pappa a ginekolog do którego się przeniosłam kazał się zapisać na usg genetyczne, jak wspomniałam o teście Pappa to mówi że też można ale nie koniecznie. Mam też koleżankę która robiła samo USG genetyczne bo wszystkie parametry wychodziły dobrze;-) pójdę 25 na to USG i się dowiem od tego lekarza co bd mi robił, bo już się gubie;-)
Oby 7 była dla Ciebie szczęśliwa liczba. 6 transferów to już wystarczająco za duzo.No u nas już 6 był w tym 2 transfery po 2 i teraz zostały nam ostatnie dwa czyli to będzie nasz 7 transfer i bierzemy dwaostatnio nawet miałam betę
co prawda niska ,ale krechy były dwie
Oby kochana może akurat 7 będzie szczęśliwaOby 7 była dla Ciebie szczęśliwa liczba. 6 transferów to już wystarczająco za duzo.

Też mam cykora. Jeszcze większego niż przy poprzednim transferze. Teraz już zrobiłam wszystko co mogłam żeby się udało i boję się rozczarowania że mimo tylu starań może się jednak nie udać. Ale takie historie jak np Gosi daja mi nadzieję. Oby Twoja historia też dodala mi nadziei [emoji3]Oby kochana może akurat 7 będzie szczęśliwazobaczymy co prawda trochę mam cykora,ale bardziej boje się ze się rozczaruje ,ze Pasnik mi nie pomógł
![]()
Ja jeszcze jestem na wypowiedzeniu,więc teoretycznie powinno mnie to nie obchodzić,ale nie chcę żeby ktoś przeze mnie nadgodziny robił. Zostaje nam liczyć na to,że karma wraca i Bóg nam w dzieciach wynagrodziI to jest właśnie ten ból. Człowiek chce być fair względem innych. Oby to chociaż kiedyś wróciło. [emoji4]
A czy oprócz zaleceń bierzesz coś jeszcze?Też mam cykora. Jeszcze większego niż przy poprzednim transferze. Teraz już zrobiłam wszystko co mogłam żeby się udało i boję się rozczarowania że mimo tylu starań może się jednak nie udać. Ale takie historie jak np Gosi daja mi nadzieję. Oby Twoja historia też dodala mi nadziei [emoji3]
Teraz lykam tylko witaminki. A do transferu to już zależy co mi moją doktorka przepisze. Myślę że estrofen progesteron jakiś magnez relanium no spa i chyba tyle.A czy oprócz zaleceń bierzesz coś jeszcze?