Margit2018
Fanka BB :)
Kurcia nie mów hop dopóki nie podskoczysz.Wiarę to stracimy jak nic z tego nie będzie. Póki co są 4 komórki. Musi być ku...wa dobrze.Wiem kochana ale sie tak cykam ze beda niedojrzale albo sie nie zaplodnia ze masakra.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcia nie mów hop dopóki nie podskoczysz.Wiarę to stracimy jak nic z tego nie będzie. Póki co są 4 komórki. Musi być ku...wa dobrze.Wiem kochana ale sie tak cykam ze beda niedojrzale albo sie nie zaplodnia ze masakra.
To walczymy razem [emoji1] też planuje na koniec sierpniaA kiedy masz transfer ? Ja koniec sierpnia
Mysl pozytywnie. I ja transferowalabym w 3ciej dobie.Wiem kochana ale sie tak cykam ze beda niedojrzale albo sie nie zaplodnia ze masakra.
Problem w tym że ona jest dyrektorkąBidulko współczuję Ci takiej wizyty. Nie rozumiem tylko o jakich badaniach ona mówiła bo chyba nie mówiła poważnie. Na jakim jesteś cyklu sztucznym czy naturalnym ? Może pogadaj jeszcze z innym lekarzem żeby jednak wziąć te blastki? Ja po takiej wizycie to bym poszła do dyrektora kliniki. A jeśli chodzi o zapalenie pęcherza to jeśli to nic poważnego to bierz moze codziennie furagine do transferu i pije dużo wody żeby wypłukać te bakterie.
Na pewno jej chodziło o badanie zarodków to pgd czy jak sie to tam nazywa, mi tez kiedys o tym gadała
Eh. No musi. Odwrotu nie ma.Kurcia nie mów hop dopóki nie podskoczysz.Wiarę to stracimy jak nic z tego nie będzie. Póki co są 4 komórki. Musi być ku...wa dobrze.
to moj 5 transfer mam nadzieje ze wujek Jarek teraz pomógł i Wkońcu coś zaskoczy ....To walczymy razem [emoji1] też planuje na koniec sierpnia
Na pewno będę w trzeciej. U nas do 5 trzymają tylko jak się ma już 3 dniowe zamrożone.Mysl pozytywnie. I ja transferowalabym w 3ciej dobie.
A to już gorzej..Problem w tym że ona jest dyrektorką![]()
aa.. boże.. myślałam że jakieś eksperymenty co to w gościu niedzielnym piszą. że ogonek świnki doczepią czy coś... łapiesz klimat... o pgd nie pomyślałam. Ładnie ciągnie na kasę pani Cz.
Eh. No musi. Odwrotu nie ma.
Gumiaki na zimę czekają.
No tu się dziewczyny "letnie" śmiały w czym my będziemy zasuwać zimą z opuchniętymi stopami, a jakie ja gustowne obuwie znalazłam !! Zazdrośćcie japonkowe laski !!A to już gorzej..
Gumiaki na zimę proponuje z filcem, będzie Ci cieplej [emoji6]
[QUOTE="Biedroneczka83, heh a wiesz ze pierwszy zastrzyk jak próbowałam wbić to mi się odbił od brzucha