reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki , czy któraś tak miała że brała antyki czyli po 21 tabletce nie było przerwy na miesiączke tylko od razu kolejne opakowanie. Chodzi mi jak to wygląda przy transferze. Bo to przecież wstrzymanie miesiaczki. @gosia321 - Gosieńko Ty chyba tak miałaś ?
Tak mialam tak ale przy skonczeniu antykow a rozpoczeciu gonapeptylu okres normalnie wystapil takze cykl sie skonczy przed stymulacja i transferem ;)

Masakra pusto zwiększyli dawkę gonalu i zobacZymy za pierwszym razem nie było tak
Nie wiem o co chodzi
Masakra! Co lekarze mówią? Z takim AMH to normalnie niemożliwe. Oni na pewno na jajniki patrzą? Może po migdałkach tym usg jeżdżą?

Dobre [emoji16] będziesz w nich bosko wyglądać [emoji16] i nie będzie widać spuchniętej stopy jak w japonkach. Ha ! [emoji3]
Dokładnie!

Ale jakie badania?!! Co to babsko opowiada?!! Przecież oni nie mają prawa do badań na zarodkach!!!!!!!!!! W Polsce nie wolno. Co za babsko! jestem oburzona!!!!
A polipa to się sprawdza w 2-3 dc a nie jak endo rośnie. Niech się goni! Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze.
No właśnie nie zrozumiałam jej do końca. W sensie zrozumiałam,że na tych zarodkach,a teraz tak myślę,że pewnie przekręcam. Ale mówiła coś w stylu,że będzie można sprawdzić co z nimi nie tak. Ale jeśli tego nie można robić,to może miała na myśli sprawdzenie mnie,a ja źle zrozumiałam. Ale ogólnie taka zdołowana wyszłam,bo ona jakby od razu zakładała,że teraz nie wyjdzie i potem będziemy szukać przyczyny. Pewnie te leki swoje robią i wyolbrzymiam trochę,ale smutno mi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry