Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie powiem wezbrała we mnie zazdrość, nawet jak urodzę w październiku to sobie takie zakupię,.akurat różowy to mój ulubiony kolorNo tu się dziewczyny "letnie" śmiały w czym my będziemy zasuwać zimą z opuchniętymi stopami, a jakie ja gustowne obuwie znalazłam !! Zazdrośćcie japonkowe laski !!
Zobacz załącznik 878889
Nie zwiekszajDziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Dopiero po 4-6 tygodniach jest sens kontroli. 50 powinna wystarczyćDziewczyny, mam pytanie dotyczące tsh. W zeszly czwartek mialam wynik 3.6 przy braniu dawki 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawkę do 50mg i dzisiejszy wynik tsh to 2.4. Zostac przy 50mg czy zwiększyć do 75mg - transfer mam w sobotę?
Dziewczyny moje kochane a co sądzicie o NIFTY? Cena wysoka. Warto robić? ginekolog mój zaproponował a jak podejmę decyzję to na piśmie będę musiała podpisac zeby w karcie było że np. odmówiłam.