misis188
Fanka BB :)
To super. Mi lekarz zlecil.to co Ci napisalam.a i tak.dodatkowo bralam jeszcze 3 luteiny dziennie bez jego.wiedzyMam więcej leków wiec sobie zwiększę a co tamnie zaszkodzi tylko może pomoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super. Mi lekarz zlecil.to co Ci napisalam.a i tak.dodatkowo bralam jeszcze 3 luteiny dziennie bez jego.wiedzyMam więcej leków wiec sobie zwiększę a co tamnie zaszkodzi tylko może pomoc
Zbadam sie w przyszłym tygodniu i jak nie spadnie mi ponizej 2 to zrobie tak jak ty. A bierzesz te 2x62.5 pod rzad czy np 3 dni 50 i następny dzień 62.5 itp.?
Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1To super. Mi lekarz zlecil.to co Ci napisalam.a i tak.dodatkowo bralam jeszcze 3 luteiny dziennie bez jego.wiedzy
Jest 10 tydzień i póki co wszystko jest ok.
Paulinka a masz tą heparynę?Ja planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe
mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała
ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz
Witaj, w Krakowie niestety nie ma czego szukac jeśli chodzi o IVF. Za to dziewczyny bardzo chwalą Gyncentrum w Katowicach. Sama się tam przeniosłam z Macierzyństwa z Krakowa. Na pewno ceny baaaaaaaaardzo spoko.Cześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje
Ja Ci polecam.Gyncentrum w Katowicach. Krakow nie ma dobrych klinik in.vitroCześć dziewczyny też podchodzę do in vitro, ale dopiero zaczynam swoją przygodę z kilinką niepłodności. Byłam w Artvimedzie w Krakowie i mam mieszane uczucia po wizycie, co myślicie o tej klinice? A może polecacie coś w Krakowie lub Katowicach, ogólnie jestem z Rzeszowa i to są dla mnie najbliższe i najwygodniejsze miasta, gdzie można zrobić diagnostykę preimplementacyjną, mam translokację chromosomów i tylko taka opcja mnie interesuje
Nie mam ale mam za to acard mam nadzieje ,ze tym razem będzie dobrzePaulinka a masz tą heparynę?
To juz bedzie ok moim.zdaniem. mozesz kolo soboty sobie sprawdzic poziom progesteronuJa planuje wziąć tak 3 razy lutinus rano i wieczorem po 2 a w południe 1i dufaston 3 razy po jednej sama sobie dawkowanie ustalę hehe
mam jeszcze zastrzyki ale z nimi nie będę sama kombinowała
ale myśle ze takie dawki już wystarcza co o tym sadzisz