adansonia
Fanka BB :)
Myszki moje ja sie przepisalam na 24 do lekarza bo dzisiaj nie mial by mnie kto dostarczyc do katowic@Gosi321 @adansonia pięknych widoków dzisiaj. [emoji8] chwalcie się później foteczkami maleństw. [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszki moje ja sie przepisalam na 24 do lekarza bo dzisiaj nie mial by mnie kto dostarczyc do katowic@Gosi321 @adansonia pięknych widoków dzisiaj. [emoji8] chwalcie się później foteczkami maleństw. [emoji7]
Kochana fotke wysle dopiero 24 lipca bo z dzisiejszej wizyty przepisalam sie na wtorek. Ostatni raz bylam w sobote zeby podgladnac maluszka@gosia321 @adansonia mamuśkiza maluszka
niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki
❤❤
@Dziunia12 kochanaza jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤
Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzielitakże najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za pomyślne wizyty@gosia321 @adansonia mamuśkiza maluszka
niech zdrowo rosną ! Czekamy na fotki
❤❤
@Dziunia12 kochanaza jajeczka! Niech pięknie rosną i dadzą upragnioną ciążę ! ❤
Kochane mnie mąż dziś zabiera do Okuninki do niedzielitakże najwyżej będę kopiowala kalendarz przez te dni a wizyty nowe o których będziecie teraz pisały dodam w poniedziałek
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Ale i tym i w dha mama jest olej z ryb. To w końcu te ryby są spoczko w ciąży i olej z nich, czy jednak to zło z uwagi na zanieczyszczenie? Bo już się pogubiłam.Ja polecam pregnal evital. Tam jest dha i EPA.
To będziemy czekać. [emoji8]Myszki moje ja sie przepisalam na 24 do lekarza bo dzisiaj nie mial by mnie kto dostarczyc do katowic![]()
Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o poloweweTo będziemy czekać. [emoji8]
Matka, to pij a nie biedne dziecko schnie. [emoji39] [emoji4]na kiedy masz termin?Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe![]()
W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanieMoze i ja sie na poniedzialek zalapie??
Chociaz jak punkcja w sobote to transfer pewnie we wtorek.. nigdy nie wiem jak oni te 3 dni licza
Powiem Wam ze tak mnie bola jajniki jakbym tam z 30 pecherzykow miala. A tu po 2 w kazdym...
Pdg czy pgs to faktycznie wysokie koszta ale dają duże prawdopodobieństwo, że implantowane zarodki są zdrowe. Ja badalam swoje i następnym razem też bym tak zrobiła.
Ale jak to zgniotło?!Ostatnie foto z soboty. Kazali wiecej pic bo go troche zgniotlo z odwodnienia....ale jest serduszko sie rusza i jest wiekszy o polowewe![]()

W poniedzialek twoje bejbiki beda 2dniowe. Chyba ze zapytasz o to czy mozesz transferowac 2dniowki, albo tak po prostu wpadniesz na spotkanieja bede dopiero jutro wiedziec co i jak.
A jajniki bola bo to zlote dorodne jajca Kurci rosna
A u mnie ciiisza, niby dopiero 4 zastrzyk dzis poszedl, ale strasznie ciekawa jestem co tam, jak tam![]()