No skoro przepisał a jest ordynatorem gin w szpitalu, to chyba się znaMozesz to w ciazy brac? Az takie masz wymiotyja mam ogromne mdlosci zawsze wieczorem....ale jako takie wymioty od czasu do czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No skoro przepisał a jest ordynatorem gin w szpitalu, to chyba się znaMozesz to w ciazy brac? Az takie masz wymiotyja mam ogromne mdlosci zawsze wieczorem....ale jako takie wymioty od czasu do czasu.
Normalnie przyjmujesz leki o stałych godzinach i idziesz na badanieDziewczyny czy jak jutro pojadę zrobić progesteron to mam pytanie czy mam go zrobić z rana bez leków czy już z lekami ???
Boze spolczuje w ktoeym jestes miesiacu?No skoro przepisał a jest ordynatorem gin w szpitalu, to chyba się znamam brac tylko jak zwracam, nie na mdłości jako takie. .. miałam 3 tygodnie tak, że wszystko zwracałam co zjadłam dosłownie wszystko
Czyli rano o 8 biorę leki i po 8 pojadę zrobić progesteron tak i najlepiej za pare dni tez tak o tej godzinkę powtórzyćNormalnie przyjmujesz leki o stałych godzinach i idziesz na badanie![]()
Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.Kiedy masz?
Ja tramsferu nie tylko tego ze nanelek noe przezyje rozmrozenia[emoji21]
Skoro bierzesz o 8 to na krew idz sobie przed lekami, np po 7. Bedzie bardziej wiarygodny wynikCzyli rano o 8 biorę leki i po 8 pojadę zrobić progesteron tak i najlepiej za pare dni tez tak o tej godzinkę powtórzyć![]()
Mieliście dzisiaj punkcję? Tzn ta wspaniała pani która się dzieli jajkami?Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.
Mąż dał radę zmierzyć się z PKP?Ja na razie czekam aż uzyskają zarodki z komórkami dawczyni i dopiero wtedy będę wiedziała kiedy transfer. Może to będzie wrzesień. Teraz siedzę na szpilkach i czekam na telefon z kliniki ile mamy zarodków.