gosia321
Fanka BB :)
Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz bylCuudo!! No to matka leżećPrzynajmniej chyba wiadomo skąd plamienia były c'nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz bylCuudo!! No to matka leżećPrzynajmniej chyba wiadomo skąd plamienia były c'nie?
Bo się dziad pewnie zasklepił a wcześniej się sączyło z niego - chyba, że źle kminię :/Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz byl
Ciąża blizniacza u Ciebie? Czy mylę osoby?;-)No to niech się dzielą dziewczynyu @Kurcia już tuż, tuż :-)
No właśnie dobre pytanie... nie wiem skąd się te kg wzięły;-P chyba nie od tej nutelli i białych bułek lub tych czekolad które w nocy zjadam po dwie i codziennie dokupuje takie same żeby M nie widział?nie no, napewno nie od tego ;-)
Ja też Cię pamiętamA co tam u Ciebie? Na jakim etapie teraz jesteś? Nie śledzę forum na bieżąco ale zapamietalam Ciebie bo ja też z Gamety łódź [emoji3]
Jejku ale słodziaki! Pięknie. Masz jeszcze mrozaki? Będziesz wracać czy to troszkę za wcześnie by pytać?Hej ja też Gameta łódź. Ja u dr połacia się leczylam. Szczęśliwy transfer 2 zarodkow miałam 11.04.2017 [emoji7] a dziś maja 7 miesięcy i jestem najszczesliwsza pod słońcem [emoji173] [emoji173] [emoji8] Zobacz załącznik 879265Zobacz załącznik 879266
Ale macica i serce się nadają i to jest najważniejszeTak bo niestety moje komórki już się nie nadają![]()

Kochana pod kazdyn postem po prawej stronie jest odpowiedz. Daj to i w tedy bedzie wiadomo do kogo piszeszNo tak zastanawiam się a jakie ty masz zdanie na ten temat
@shaggy a tak mi przyszło do głowy - może będziesz wiedziała
Twój mąż jest nosicielem translokacji, ale jest zdrowy, tak? Oprócz tego, że ma to "widoczne" w kariotypie, to poza tym nie ma żadnych objawów? Jak to się ma do dziecka? Czy jeśli okaże się, że zarodek ma tą samą translokację po mężu, to wiadomo już, że na 100% dziecko będzie chore, czy może być zdrowe i tylko nosicielem tej mutacji?