Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po pierwszym zaczęłam delikatnie plamić w 11dpt ,był to świeży transfer , beta 0 odstawiłam leki i @ przyszła od razu, za drugim razem cykl sztuczny crio transfer ,beta 0 , odstawiłam leki i długo czekałam na @ i trwała 3 dni , teraz trzeci transfer , beta 0 leki odstawione w czwartek @ przyszła już w sobotę bardzo obfita , mam ją już 7 dzień i końca nie widać...Czy po nie udanym transferze @ przychodzi po odlozeniu lekow czy moze przyjsc wczesniej?
Biore progesteron w zastrzyku
Progesteron dopochwowo 3×2
Estriadol 3×1
Prednisone 2×1
Ha ha kurcia uwielbiam cię@dżoasia poka doktorowi jak sie hoduje jajca! Reprezentuj Krakow!
Uznał że jesteście łatwym przypadkiem bo była ciaza naturalna i to bez większych starań. Plodni jesteście a problemem jest "tylko" Twoja genetyka. Do nas też tak lekarze podeszli. różnica jest taka że maz ma translokacje. Czy robicie pgs?
Tak na szybko bo lece spacprawie 1.5 h opoznienia wiec jestem.padnieta
Z bejbikiem wszystko w porzadku pieknie rosnie ma kuz 3.08cm pieknie pyka mu serduszko
I mamy nakaz lezenia bo jest krwiak 2x1 przy kosmowce za tydzien kontrola czy sie zmniejsza
A tu nasza fasolkakosmita
Zobacz załącznik 879278 Zobacz załącznik 879279

a mamusia niech grzecznie leżakujeSerce i gromadkę przygarnieAle macica i serce się nadają i to jest najważniejsze![]()
wszystkie male dzieci w rodzinie i u znajomych są zawsze wyściskane wycałowane przez ciotkę.Spokojnie możesz pytać, mrozakow nie mamy to były ostatnie zarodki [emoji173] [emoji173] do procedury nowej podchodzić nie będziemy więc ta dwojeczka póki co nam wystarczy no chyba że "naturals" się trafi [emoji6]Jejku ale słodziaki! Pięknie. Masz jeszcze mrozaki? Będziesz wracać czy to troszkę za wcześnie by pytać?
@sksk - Mądra kobieto - czy te badania, o których piszesz to jest badanie kariotyp ?Tak to właśnie wygląda, nosiciele translokacji zrównoważonej są zdrowi (w ogólności oczywiście). Bo jak masz translokację zrównoważoną to materiał genetyczny w komórce jest pełny, tylko leży na innych choromosonach, jak dziecko odziedziczy od rodzica oba te chromosomy to jest takie jak rodzić (problem z rozrodem) ale jak odziedziczy jeden z pary a drugi nie to jest źle, bo wtedy komórka nie ma pelnej informacji genetycznej, ma z jeden strony jej nadmiar i niedomiar, z reguły to jest letalne dla dziecka, ale jest z reguły, jak mówiła moja szefowa w poprzedniej pracy you never know i to ryzyko jest za duze żeby próbować licząc że sie uda. To co pisałam to o translokacji zrównoważonej, co do reszty nie wiem. Jak jesteś zainteresowa to zrób sobie badania, jakieś 380-400 zł za osobę. Unique balanced translokacji nie, wpisz to sobie wysxykiwarce