reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Benle
yes2.gif
yes2.gif
nie martw się! na pewno będą zdrowiutkie i już wkrótce do Ciebie wrócą do brzuszka

reklama
Ja np do stymulacji miałam puregon 150j x 6 zastrzyków. Nazbierałam 19 komóreczek, z czego 12 było prawidłowo dojrzałych. chyba zależy z jaką firmą farmaceutyczną klinika ma umowę ;-)

Lawendowy Sen mi zwrócili za leki ( których nie wydano mi z recepcji) , ale - pomyliłam się w dawkowaniu, tzn doktor nie napisał mi - zapomniał - na tej kartce z rozpiską, a ja pamiętałam,że powiedział że "kontynuujemy", więc kilka dni nie wzięłam zwiększonej dawki tylko tę co miałam wcześniej- tych zastrzyków nie mogłam zwrócić,że co było wydane pacjentce to nie można przyjąć z powrotem, myślałam,że nie będą mi już w przyszłości potrzebne i zresztą sam doktor mi to zasugerował,że mogę dać jemu, a on da jakiejś potrzebującej pacjentce

Gotadora, wiadomo, że jak zostanie Ci lek, to oni już tego nie wezmą.
Akurat tak dostałam dawki, że u mnie nic nie zostanie.

A dzisiaj mój 12 dzień stymulacji (Łącznie będzie 14 d). Jeszcze tylko jutro i pojutrze wezmę zastrzyk i punkcja.

Ja też już bym chciała być na tym etapie co Wy, niestety dopiero na IVF mogę sobie pozwolić w nowym roku. No i nie wiadomo czy się załapię na dofinansowanie.

reklama
likonka rzeczywiście tanio-jak w Biedronce:tak:, ja miałam gonal, merional, cetrotide i ovitrelle, stymulowałam sie krótko, tylko 8 dni, a i tak juz były przerosnięte, ale za zastrzyki wyszło ok. 3 tys. zł-moze 3.5 tys. zł, nie pamiętam dokładnie, ale coś koło tego:szok:

Do góry