reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Ja np do stymulacji miałam puregon 150j x 6 zastrzyków. Nazbierałam 19 komóreczek, z czego 12 było prawidłowo dojrzałych. chyba zależy z jaką firmą farmaceutyczną klinika ma umowę ;-)
Lawendowy Sen mi zwrócili za leki ( których nie wydano mi z recepcji) , ale - pomyliłam się w dawkowaniu, tzn doktor nie napisał mi - zapomniał - na tej kartce z rozpiską, a ja pamiętałam,że powiedział że "kontynuujemy", więc kilka dni nie wzięłam zwiększonej dawki tylko tę co miałam wcześniej- tych zastrzyków nie mogłam zwrócić,że co było wydane pacjentce to nie można przyjąć z powrotem, myślałam,że nie będą mi już w przyszłości potrzebne i zresztą sam doktor mi to zasugerował,że mogę dać jemu, a on da jakiejś potrzebującej pacjentce
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, wiadomo, że jak zostanie Ci lek, to oni już tego nie wezmą.
Akurat tak dostałam dawki, że u mnie nic nie zostanie.
A dzisiaj mój 12 dzień stymulacji (Łącznie będzie 14 d). Jeszcze tylko jutro i pojutrze wezmę zastrzyk i punkcja.
Akurat tak dostałam dawki, że u mnie nic nie zostanie.
A dzisiaj mój 12 dzień stymulacji (Łącznie będzie 14 d). Jeszcze tylko jutro i pojutrze wezmę zastrzyk i punkcja.
lawendowy_sen
Sony, nic się nie martw, bo i na Ciebie przyjdzie kolej. Ja wiem, że czas się dłuży i że byś już chciała mieć stymulację,
ale cierpliwości Bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki
ale cierpliwości Bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki

lilonka
Smerfikowa mama
miałam kupione 3 ampułki puregonu po 300j - kosztowały 300 zł za szt. Potem doszły mi jeszcze 2 zastrzyki antagonisty po 120 zł i ovitrelle - chyba 60 zł. Całość 1200 zł. Tanio jak w biedronceI tylko tym byłaś Lilonka stymulowana, nic więcej. Ile taki jeden zastrzyk kosztuje??

ale się uśmiałamTanio jak w biedronce

reklama
Molla
likonka rzeczywiście tanio-jak w Biedronce
, ja miałam gonal, merional, cetrotide i ovitrelle, stymulowałam sie krótko, tylko 8 dni, a i tak juz były przerosnięte, ale za zastrzyki wyszło ok. 3 tys. zł-moze 3.5 tys. zł, nie pamiętam dokładnie, ale coś koło tego

Podziel się: