Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, cały ten świat jest do bani. Choćby za to bóg jak tam jest gdzieś na górze pomógł mi przynajmniej więcej nie cierpieć. jak podczas ostatniej ciazy podkrwawiałam modliłam się gdzieś w duchu, by w tym cierpieniu nie miec większego i co wymodliłam, okazała się pozamaciczna, znów sie modliłam by bardziej nie cierpieć i co straciłam jajowód. i jak tu człowiek może w coś wierzyć.
, a potem już znudziło chełtanie na siłe. jak chcicę masz-nie wolno, a jak trzeba-klapa, nie da rady ileż można
mechanicznie chełtać:-)mąż ma zaniżona ilośc plemników 17 mln/1ml ale jakoś wtedy się udałao, i ja byłam sprawna, tzn miałam 2 jajowody i byłam duzo młodsza
, potem nic i podjeliśmy decyzję o inseminacji, ale gdy straciłam jajowód, to podeszliśmy do in vitro
się na immunologa i na in vitro nie bęę miała, albo nawet jakby skombinował, in vitro znów nie wyjdzie i znów zastrzyki immunologiczne od nowa trzeba brać, a my już ani kasy ani sił nie mamy, lata starań wymęczyłyHej dziewczynki nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie. Ale tu się dzieje, udało mi się wyłapać zaledwie kilka dobrych wiadomości.
Elala, Elcia gratuluje, tu na prawdę dzieją się cuda i mam nadzieje, że pozarażamy całą resztę dziewczynek :-):-)
Trzcinko witaj to ja mam swoją dzidzie właśnie dzięki Bourn Hall :-) i Tobie zyczę dużo szczęścia z nimi.
Hej Zosia, pamietam Cie doskonale. nawet pytalam Cie chyba na polka.dot jak dlugo czekalas na wizyte i ile razy mialas wizyty lekarskie bo nie wiem jak to z praca pogodzic. Gratuluje sukcesu za pierwszym razem, tez mam nadzieje na szczescie. Pamietam, ze mialas konsultacje w czerwcu, ja zaraz w lipcu. Musialalam jednak poczekac z leczeniem ze wzgledu na wyjazd do Polski.Pozdrawiam